A roma miért fog fizetést kapni a polgárőrködésért, ha én nem kaptam eddig és nem is fogok?
Két éve vagyunk a vőlegényemmel polgárőrök.Lelkiismeretesen csináljuk amit mondanak,álltunk már kinn esőben,tűző 30 fokban,egész éjjel a viharban,és autó nélkül télen a mínusz 10 fokban. Amit kapunk érte: semmi.
A minap a párom megemlítette, hogy a következő közgyűlés tele lesz cigányokkal.Kérdezem,mit keresnének azok ott? Erre a párom: hát belépnek a polgárőrséghez és fizetést is kapnak majd érte..nem tudtad? Hát nem tudtam, és rohadtul felháborodtam rajta,ahogy megtudtam. Mert még a 40 magyar polgárőrből is összesen 10 csinálja azt amit kell (velünk együtt), a többinek csak azért van szüksége erre,hogy protekciója legyen a rendőröknél.Akkor vajon a cigány minek fog belépni?Főleg ha még fizetést is kap érte? És könyörgöm, ha a cigány egyből kaphat fizetést,akkor mi két év szolgálat után miért nem kaphatunk? ja igen...mert mi magyarok vagyunk? és még ők vannak negatívan diszkriminálva???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!