A roma miért fog fizetést kapni a polgárőrködésért, ha én nem kaptam eddig és nem is fogok?
Két éve vagyunk a vőlegényemmel polgárőrök.Lelkiismeretesen csináljuk amit mondanak,álltunk már kinn esőben,tűző 30 fokban,egész éjjel a viharban,és autó nélkül télen a mínusz 10 fokban. Amit kapunk érte: semmi.
A minap a párom megemlítette, hogy a következő közgyűlés tele lesz cigányokkal.Kérdezem,mit keresnének azok ott? Erre a párom: hát belépnek a polgárőrséghez és fizetést is kapnak majd érte..nem tudtad? Hát nem tudtam, és rohadtul felháborodtam rajta,ahogy megtudtam. Mert még a 40 magyar polgárőrből is összesen 10 csinálja azt amit kell (velünk együtt), a többinek csak azért van szüksége erre,hogy protekciója legyen a rendőröknél.Akkor vajon a cigány minek fog belépni?Főleg ha még fizetést is kap érte? És könyörgöm, ha a cigány egyből kaphat fizetést,akkor mi két év szolgálat után miért nem kaphatunk? ja igen...mert mi magyarok vagyunk? és még ők vannak negatívan diszkriminálva???
Hűűűűű de kemény!
Szép közbiztonság lehet ott, ahol fizetett cigány polgárőrség működik!
Menjetek el a következő közgyűlésre, és akadályozzátok meg, minden esélyetek megvan rá, mert az új belépők nem szavazhatnak.
Egyébként minden elismerésem a munkátokért!
"Szép közbiztonság lehet ott, ahol fizetett cigány polgárőrség működik!"
Elvileg onnan indult a dolog,hogy az utolsó cigánygyilkosság itt történt...legalábbis szerintem ez lehet a háttérben,mert eddig érdekes módon szó sem volt ilyenről...
Valószínűleg azért, mert már egyre több településen bevezették a segélyt munkáért programot! Így úgymond nem ingyen kapják a segélyt, hanem "dolgoznak" érte.
Ne érts félre, nem az ő pártjukat fogom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!