Mitcsinálnátok ha rajtakapnátok egy betörőt?
Lefújnám paprika sprével. Eltörném minden pici csontját, adnék neki egy altató.
1. elvinném és kiraknám romániába, vagy szerbiába, pucéran
2. besülyeszteném vlaami bánya tóba
1. Minden lehetséges tárgyat amivel lehet védekezni összegyűjteném a szobámban. (airsoft, gázspray,)
2. ha tudok, akkor a hátsó kijáraton keresztül kisprintelek a hátsó udvarba és kiengedem a németjuhászunkat (örző, védő kiképzést kapott)
Aki kiröhög az airsoft miatt, annak mondanám hogy próbálja ki ha megsorozzák egy komolyabb automata fegyverrel :D
Egyébként ha lenne a betörőnek fegyvere és nekem is akkor egy kicsit se várok én lövök először, utána a betörő fegyverével belelövök a falba ahol álltam (hogy ő lőtt előbb) és ezt simán meglehet csinálni.
Az ő fegyverén mit keres a te ujjlenyomatod? Azt hogyan magyarázod ki? Ezt, ahogy te leírtad, honorálják pár évvel a te részedre a bíróságokon.
Túl sok krimit néztek.
Próbáljatok a természetfilmekre koncentrálni..D)
Láttam már sok felvételt a munkám során, sok olyat is mikor a pláza kamerája rögzíti, hogy a 40kg-os cigány fut a pénz kazettával, a kigyúrt emberek pedig nézik az ácsmunkát...
Nagy szavak ezek egy kis embertől, úgy gondolom.
Kedves kérdező!
Mindenképpen roppant kellemetlen és nehezen gyógyuló emléket hagynék benne a találkozásunkról. pl. 15db 4.5mm.es lövedék a combjába, esetleg valamelyik középkori fegyverreplikával való meglegyintés. De ha elfajul a helyzet van néhány hajítódárdám is a bőrök között ízlésesen elrendezve a falon. Meggyőződésem hogy a betörőben is igen dekoratív hatást keltenének. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!