Én ha tudnám akkor biztos, hogy megtámadnám vagy legalábbis megsebesíteném (viszonylag jó erőben vagyok úgyhogy egy átlag testsulyú és izomzatú emberel szerintem elbánnék ha a puszta kezemel kéne bántani, de az biztos, hogy én neki mennék, és ti?
És itt van a kutya elásva. Jól meg is fognak büntetni téged amiért megtámadtad a betörőt és lehet még 8 napon túl gyógyuló sérülést is okozhatsz.
2011. aug. 7. 00:37
2/37 anonim válasza:
Elzavarnám a p...-ba, ha nem menne, segítenék neki, majd feljelenteném.
2011. aug. 7. 00:41
3/37 anonim válasza:
Ne lepődj meg, ha ő nem puszta kézzel fogja megvédeni magát
2011. aug. 7. 00:42
4/37 anonim válasza:
Az első hülyeséget ír, a lakásodon belül ha fegyvert fog rád, akár a két szeme közé is lőhetsz. Ha neked akar esni egy tompa tárggyal, nyakon is szúrhatod. A bíróságon ijedtségre kell hivatkozni. Valószínűleg én is nekimennék, ha egyedül lenne. Ha többen vannak, és nincs nálam olyan eszköz, amivel valószínűleg sikeres lenne az akció, megadnám magam. (Menekülési útvonal nincs a 10. emeleten)
2011. aug. 7. 00:45
5/37 Vree válasza:
Na azt szeretném megnézni hogy a betörő megy a bíróságra a 8 napon túl gyógyuló sérüléssel. "Kérem szépen én békésen mászok be a 10. emeleti ablakon, mikor se szó se beszéd rám támadt..."
2011. aug. 7. 00:55
6/37 anonim válasza:
"Az első hülyeséget ír, a lakásodon belül ha fegyvert fog rád, akár a két szeme közé is lőhetsz. Ha neked akar esni egy tompa tárggyal, nyakon is szúrhatod"
De nem azt írtam, hogy a betörő megtámad téged. Ha nem csak simán bejön le se szar téged és csak rámolja ki a házat. Ha meg se üt te se ütheted meg.
2011. aug. 7. 00:58
7/37 anonim válasza:
Tévedés amit az előttem szóló ír. Ha meg sem üt, meg sem ütheted... Ezt egyrészt igen nehéz lesz bizonyítani, már csak abból kifolyólag, mert elég erősen vélelmezhető, hogy egy tettenért betörő valószínűleg ellenállást fog kifejteni. Tehát a puszta kézzel való támadást azt nem igazán fogja megdönteni a betörő, hogy de hát kérem, én szépen mosolyogtam, ez meg pofán vert :)
Másrészt már nem csak a támadást elhárítani van lehetősége a tulajdonosnak, mint ahogy írták ("ha nem támad meg, nem támadhatod meg").
2011. aug. 7. 01:14
8/37 anonim válasza:
A valóságban a legtöbb kisstílű betörő megijed már attól is ha elkezdesz járkálni vagy felkapcsolod a villanyt. Tényleg, volt erről valami kimutatás.
Ha annyira elszánt egy betörő, hogy leállna küzdeni a házigazdával, akkor valószínűleg tudja mit akar elvinni, ráadásul nagyon szeretné is, úgyhogy minden bizonnyal felkészültebben jön és nem fog megrémülni ha megindulsz felé mondjuk egy konyhakéssel.
2011. aug. 7. 01:15
9/37 anonim válasza:
Elcsodálkoznék hogyan juthatott be. Nálam ez szinte 99 % - ban lehetetlen. Ha mégis, akkor nem csinálnék semmit, mindenhol videó kamera van, rendőrségi hitelesítéssel, hacsak nincs álarcban, semmi esélye hogy megússza. Egyébként a riasztó is jelez a rendőrségen, csak ő nem hallja, mire el tudna vinni valamit is már le is fülelnék. Nem messze van tőlem a rendőrség, a kapitány jó barátom, azonnal ott teremnének a gyanútlan tolvajon.
2011. aug. 7. 01:21
10/37 anonim válasza:
Leszúrnám és elásnám a cseresznyefa alá( jó lesz komposztnak )
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!