Ha kiütik a fogadat az súlyos testi sértés?
Figyelt kérdés
eredetileg se volt az igaz csak hirtelen ugy megütöttek hogy kirepült :)2011. júl. 31. 21:15
1/17 anonim válasza:
Szerintem nem, mert 8 napon belül gyógyuló testi sértésről van szó. De javítsatok ki, ha tévedek.
2/17 A kérdező kommentje:
8napon belül újra kinő?? :O :D
2011. júl. 31. 21:25
3/17 anonim válasza:
Ha eredetileg sem volt, akkor nem súlyos testi sértés.
Ha a volt fogad, és az ütés hatására kiesik, akkor az.
4/17 anonim válasza:
Ha kiütik a fogad, akkor az csonttörésnek számít, az meg bezony 8 napon túl gyógyuló kategória.
5/17 A kérdező kommentje:
jogi úton a csináltatását ügye ráterhelhetem arra aki a kárt okozta? szóval ha nem fizeti ki peren kívül akkor feljelenthetem és kifizeti. Elsőnek ö ütött utána meg én is megütöttem de ez már önvédelem ha jól sejtem
2011. júl. 31. 21:32
6/17 dellfil válasza:
Ha kiverte a fogad, perelheted rajta a megcsináltatását.
dellfil
7/17 anonim válasza:
Igen, a költségek elméletileg őt terhelik.
De mi ez a kérdésed alatt, hogy "eredetileg se volt az igaz csak hirtelen ugy megütöttek hogy kirepült "
Ezt légyszi fogalmazd kicsit át, mert így nem világos, és lehet, hogy nem jól értem a szitut, akkor meg a válaszom sem helytálló.
8/17 anonim válasza:
üttesd ki három fogadat és az már maradandó fogyatékosságot okozó súlyos testi sértés... :)
9/17 A kérdező kommentje:
oké átfogalmazom szóval az elsö négyfogamat 1 balesetbe elvesztettem tehát porcelán volt és amikor ez az eset történt ugy megütött hgoy kirepült az egész ami nem eredeti volt megbeszéltük hogy kifizeti
2011. júl. 31. 21:53
10/17 anonim válasza:
Csonkítás, tehát igen. Súlyos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!