Kinek mi a véleménye a mai rendőrökről?
Szerintetek van értelme a mostani munkájuknak? Biztonságba érzitek magatoknak a mi rendőreink mellet?
Én úgy látom hogy inkább az autósok megszívatásara összpontosítanak mint a biztonságra.
Ez a "rájuk se mernek nézni" duma... XD
Pedig mennyire szeretik a rendőrök, mikor velük van dolguk, mennyire szeretik, mikor a kezük közé kerülnek. Csak tudod, belefáradtak már, hogy hiába erőlködnek, kikerülnek a börtönből, és ott folytathatják, ahol abbahagyták. Ha egyáltalán börtönbe kerülnek, mert az is lehet, hogy pár nap múlva elengedik és a rendőr képébe röhög. Mert megteheti. A rendőr meg nem teheti meg, hogy ronggyá veri, pedig valószínűleg nagyobb visszatartó ereje lenne. Az a baj, hogy te se, meg sokan mások se látnak a színfalak mögé.
"A rendőr meg nem teheti meg, hogy ronggyá veri, pedig valószínűleg nagyobb visszatartó ereje lenne."
Igen igazad van, törvényesen nem teheti meg....
De az viszont tény hogy a fehér adófizetőkkel akitől a rendőr a fizetését kapja, tudnak törvénytelenek lenni.
"5 méterről még nem tudod, hogy ki a tisztességes. Az csak az igazoltatás folyamán derül ki."
A szamurájkarddal mászkáló orkról pl. nem hogy 5 de 50m-ről is látszik hogy miféle...
De a rendőröknél megfigyelhető szelektív látás nevű betegség nyilvánvalóan lehetetlenné teszi hogy meglássák...
Igen diszkriminálok
Ha az úgynevezett törvény és a rendőrség alkalmazhat pozitív diszkriminációt akkor én is alkalmazhatok negatívat
Egyébként a mégis vezetnek-et arra értettem hogy 15-éve figyelem hobbiból hogy látok-e cigó tanulóvezetőt, de ezidáig nem sikerült ilyet megpillantanom. Viszont minden létező szabályt megszegve, minden műszakit nélkülöző familiárisan hyperpigmentált egyedeket igen sűrűn látok.
Valahogy nekem ebből az jön le hogy a nagy többségnek nincs jogsija. De ezeket a rendőr nem érzékeli....
30-as táblánál 45-től kapod a birit. Te sem vagy kivétel. A szabályok betartása rád is vonatkozik. Nem kényszerít senki, hogy szabályt szegj.
37-ért kaptam büntit. És valóban nem kényszerít senki hogy szabályt szegjek, de ameddig betarthatatlan szabályok vannak addig mégis kénytelen vagyok.
Pl. útépítésnél 2 éve kint felejtett 30-as tábla a rendőr meg ott bujkál a tövében. No comment...
A rájuk se mernek nézni pedig pl. így néz ki.
A fuxos ork felparkol a járdára és részegen köpködve randalírozva nyüzsög a faj és tettestársaival.
Tőle 50m-re egy suzukis kisöreg szakadt autója 5cm-rel túllóg a várakozni tilos tábla vonalán.
Ebben az esetben egyértelmű hogy a kisöreg az aki örülhet ha a rend éber őre nem lövi agyon a helyszínen mint emberiség elleni-csoportos-vandál-nácifasiszta-köztörvényes meg még a fene se tudja milyen bűnöst.
Na ez a rendőrség!
"A fuxos ork felparkol a járdára és részegen köpködve randalírozva nyüzsög a faj és tettestársaival.
Tőle 50m-re egy suzukis kisöreg szakadt autója 5cm-rel túllóg a várakozni tilos tábla vonalán.
Ebben az esetben egyértelmű hogy a kisöreg az aki örülhet ha a rend éber őre nem lövi agyon a helyszínen mint emberiség elleni-csoportos-vandál-nácifasiszta-köztörvényes meg még a fene se tudja milyen bűnöst. "
Azt hiszem, egy ilyen után nyilvánvaló, hogy alkalmatlan vagy a párbeszédre... :) Szevasz!
"Azt hiszem, egy ilyen után nyilvánvaló, hogy alkalmatlan vagy a párbeszédre... :) Szevasz!"
Egyetértek. Annyival kiegészíteném, hogy ha neked ennyi bűncselekményről, és szabálysértésről van tudomásod, akkor te is büntethető vagy azért, mert nem jelented be. Elhallgatod a tudomásodra jutott bűncselekményeket.
"37-ért kaptam büntit."
Azt csak a nagy arcodnak köszönheted, és a rendőrutálatodnak. De úgy látszik kell még pár 20.000-es csekk neked, hogy tanulj. 45-től jár a közigazgatási bírság. 37-re aki normálisan viselkedik, bírság mellőzésével figyelmeztetni szokták.
Az utolsóknak üzenem:
1. Az utálat kiérdemelt dolog
2. Majd ha a t. rendőrség elvégzi a dolgát és azokért dolgozik akiktől a fizetését kapja, majd akkor nézhet emelt fővel a tükörbe
3. Nem, nem a politikai elittől kapják a fizetésüket hanem a dolgozóktól akiket a bűnözők helyett zaklatnak
4. Egyébként vannak TISZTESSÉGES és gerinces rendőr ismerőseim, akik megpróbálnak a rendelkezésükre álló csekély keretek között is megfelelni az ezerszer is sárba-tiport "szolgálunk és védünk" szlogennek
5. És csak hogy tisztán lássatok, nem szoktam összeütközésbe kerülni a törvénnyel tehát nem azért vagyok rossz véleménnyel a rendőrségről mert kergetnek
6. Nem a rendőrt utálom, sőt még csak nem is a rendőrséget, hanem azt amivé vált.
"Azt csak a nagy arcodnak köszönheted, és a rendőrutálatodnak. De úgy látszik kell még pár 20.000-es csekk neked, hogy tanulj."
Ez igen! Ez a rendőrség! Büntetni, büntetni büntetni!
Véletlen sem úgy végezni a munkát hogy ne kelljen utálni...
Vannak országok ahol szívesen megy oda az ember a rendőrhöz, mert biztosan tudja hogy ha csak lehet SEGÍTENI fog.
"Ezt a választ te írtad.
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:11"
Figyelmedbe ajánlanám.
""Azt csak a nagy arcodnak köszönheted, és a rendőrutálatodnak. De úgy látszik kell még pár 20.000-es csekk neked, hogy tanulj."
Ez igen! Ez a rendőrség! Büntetni, büntetni büntetni!"
Ez aztán ferdítés a javából... :)
Ha esetleg az utána következő mondatot is idézted volna, "37-re aki normálisan viselkedik, bírság mellőzésével figyelmeztetni szokták.", akkor semmi értelme nem lett volna a nyáladzásodnak. :)
Mellesleg elég érdekes, ahogy ellentmondásba kerülsz. :)
"2. Majd ha a t. rendőrség elvégzi a dolgát és azokért dolgozik akiktől a fizetését kapja, majd akkor nézhet emelt fővel a tükörbe "
"4. Egyébként vannak TISZTESSÉGES és gerinces rendőr ismerőseim, akik megpróbálnak a rendelkezésükre álló csekély keretek között is megfelelni az ezerszer is sárba-tiport "szolgálunk és védünk" szlogennek "
Egyszer egészként említed a rendőrséget, aztán meg egyes rendőröket említesz. Csak tudod, az a baj, hogy azoknak a rendőr ismerőseidnek is szégyellniük kell(ene - nem biztos, hogy így is van) a munkájukat, és azoknak is lehajtott fejjel kell járniuk, akik tisztességesen végzik a munkájukat. Mert a nagy általánosításban őket is egy kalap alá veszik a valóban semmirekellő rendőrökkel. És nem túl jó érzés, ha mások hülyeség miatt rá is csak legyintenek, hogy "ez is csak egy köcsög rendőr".
Egyébként érdekes az is, hogy nem a rendőrt utálod, mégis, folyamatosan általánosítasz. Lásd: "De a rendőröknél megfigyelhető szelektív látás nevű betegség nyilvánvalóan lehetetlenné teszi hogy meglássák"
Ez eléggé azt sugallja, hogy (szerinted) a rendőröknek szelektív látása van. Tehát a rendőrökkel van a bajod, nem a rendőrséggel, nem azzal, amivé vált.
Szóval, öröm nézni, ahogy egyik ellentmondásból keveredsz a másikba. :D Legközelebb gondold végig, mit is akarsz írni, mert elég nevetséges ez az erőlködés.
Én amúgy bevallom, utálom a magyar rendőrséget, azt, ami folyik a magyar rendőrségen belül, sőt, hajlamos vagyok azt is mondani, hogy utálom az xy rendőrt, mégsem fikázom őket habzó szájjal minden adandó alkalommal. És ha odajön(ne) hozzám egy rendőr (akit mondjuk nem ismerek), a legcsekélyebb mértékben sem az alapján állnék hozzá, hogy mi a véleményem a cégről. Egyes egyedül az számít, hogy ő mint EMBER, aki rendőr egyenruhát hord, milyen magatartást tanúsít. A többit lesz.rom, minden más csak előítélet (lenne).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!