Mi a véleményetek a rendőrökről, tűzoltókról? Volt már rá példa, hogy segítettek neked?
Én a tűzoltókat személy szerint nagyon tisztelem, hősként nézek rájuk!:-)
A rendőrökkel az a probléma, hogy a forgalmasabb helyeken sose járőröznek, így történt, hogy egyszer belém kötött 2 "úriember", és elvették mindenemet. Persze miután felhívtam a zsarukat mondták, hogy kiküldenek egy járőrkocsit, de akkor meg már mindegy, hisz a tolvajok messze járnak. :S
Arra nem hogy segítettek, de a tűzoltókat nagyra becsülöm.
A rendőröket meg egytől egyig bebörtönözném.
meglepően sok bunkó tűzoltóval találkoztam, de még tisztelem őket.
a rendőrökről inkább nem mondok véleményt, annyit mindannyian tapasztalhatunk, hogy sosem ott vannak ahol kellene...
rendőrök: hülyék( 3-szor mondtam el a neve mire le tudta írni, 10-ig nem tudott számolni) (magyar nevem van!!!)
tűzoltók: nincs tapasztalatom
A rövid véleményem a rendőrökről:
A.C.A.B.
a rendör nem arra járőrőzik,amerre gondolja,hanem amerre a felettese küldi...menetvonal...
De kérdezd meg az árvízkárosultakat,vagy a devecserieket pl...
Apukám rendőr és anyukám is. Nem hülyék, normálisan, tisztességesen élnek és még a régi rendőr generáció tagjai amit néha vissza is sírnak. Hülye emberek egyébként mindenhol vannak ergo a rendőrségnél is. A járőrözés, letartoztatás, tüntetésnél a tüntetők elfogása, előállítása, stb a feletteseken múlik. Hiába pattog a kis rendőr, hogy tüntetésnél xy fejbe dobta téglával a felettesek leszarják cuppanjon be a mentőkocsiba rakjon rá egy sebtapaszt aztán nyomás vissza. Egyébként meg kevés a rendőr és nincsen semmi joguk szóval ami nem tetszik azt is le kell nyelni. Aki pedig azt mondja, hogy szart se érnek az pakolja helyettük a zsákokat árvizeknél, lapátolja ő a vörösiszapot védőfelszerelés nélkül, nézzen ő farkasszemet a tüntetőkkel miközben leköpik és megdobálják a tüntetők és mindig legyen menetre kész akár szabadságon is ha riadó van. Ja és az anyázást is tűrje el minden alkalommal amint kilép egyenruhában az utcára.
Összegezve minden tiszteletem azoknak a rendőröknek akik tisztességesen végzik a dolgukat.
Tűzoltókról annyit, hogy van egy-két bunkó de egyébként teszik amit tenniük kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!