Kinek mi a véleménye a mai rendőrökről?
Szerintetek van értelme a mostani munkájuknak? Biztonságba érzitek magatoknak a mi rendőreink mellet?
Én úgy látom hogy inkább az autósok megszívatásara összpontosítanak mint a biztonságra.
"Én úgy látom hogy inkább az autósok megszívatásara összpontosítanak mint a biztonságra."
Én is így látom.
Most pontosan melyik rendőrökre gondosz?
A gyilkossági nyomozókra?
A közlekedésrendészetre?
A bevetési osztályra?
Vagy mi az, hogy "rendőrök"?
Egy csomó főosztály, alosztály létezik, nem csak a mezei sün.
""Én úgy látom hogy inkább az autósok megszívatásara összpontosítanak mint a biztonságra."
Én is így látom."
Én is.
Igazából ma már a rendőrségnek is az a feladata, hogy pénzt gyűjtsön be. Meg van nekik adva, hogy mennyi büntetést kell kiosztani.
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:45
Végül is én most általánosítottam. Mivel a baráti társaságban van több rendőr ismerős. És 2 rendőrt állandóan piszkálják a felettesek, hogy nem nagyon kopik a csekk füzet. Az nem érdekel senkit sem hogy több elfogásuk is volt. A lényeg a csekk.
És ez kicsit felháborító. Már azon sem fogok majd meglepődni ha a rendereknek felajánlják a jutalékos rendszert. Minnél többet büntetsz annál nagyobb fizetés.
Szegény országúti sünök eléggé sorsüldözöttek.
Nekem gyilkossági nyomozó ismerősöm van, ők magasan képzett, kitűnő szakemberek, (legtöbbször civilben dolgoznak) bőven 90% fölött van a felderítési arány, sokszor özöznvíz előtti eszközökkel, stb.
Szóval nem minden rendőr aszfaltkoptató, meg sün...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!