Kinek mi a véleménye a mai rendőrökről?
Szerintetek van értelme a mostani munkájuknak? Biztonságba érzitek magatoknak a mi rendőreink mellet?
Én úgy látom hogy inkább az autósok megszívatásara összpontosítanak mint a biztonságra.
Csak a pontosság kedvéért...
Melyik kisváros rendőrei lusták?
Netán az összes "kisvárosi" rendőr lusta?
Amúgy csodálkozom, hogy nem tették le ott rögtön a jelvényüket. Ha te jobban tudod, mit lehetne tenni, meg mit tehetnek a rendőrök, akkor nem is értem, mi szükség van rájuk... :)
Csakis a rendőr a hibás, nem tanultad még meg?!?!
Igaz, a jogi helyzettel a többség nincs tisztában, nem is lényeg, a lényeg, hogy a rendőr köcsög, lusta, f.szkalap. :)
"ők életeket mentenek. a rendőr büntet. és csak azt bünteti akinek nincs semmilye ."
Az ittas, drogos vezetők, bűnözők felkutatása, elfogása mi, ha nem életmentés? Vagy mikor a civil rendőrön kívül senki sem áll meg a balesetnél? Képzeld rakták már előttem össze a kezüket emberek könnybe lábadt szemmel. Kedves rendőrgyűlölő buta hozzászóló. Illetve ezt a csak büntet szókapcsolatot kérném nem általánosítva írni. Statisztika kell, de meg lehet nézni pár kolléga bírság tömbjét, csak külföldi szerepel benne...
ma 11:19
ennyi erővel az asztalost, a gyári munkást se kell szeretned meg tisztelni, mert ők se mentenek életet.
Lehet, hogy a rendőr nem ment életet, de ő az életét adja másokért.
Van becsületes rendőr is akiben van némi segítő készség. De!
A többi mind lusta és agyatlan droid!
Arra van csak eszük hogy a tisztességes embereket zaklassák!
Pl. Ki látott már cigány tanulóvezetőt?
És vezetnek...
És ki látott már közúti ellenőrzésre megállított fuxos cigót?
Gondolom nem sokan...
Az a szomorú igazság hogy a rendőrök nem mernek rájuk nézni sem.
De ha én a teljesen értelmetlen 30-as táblánál 37-el száguldok, akkor én vagyok a büdös-mocskos népellenség!!
Nem azért mondom mert nem vétettem a teljesen agyatlan szabály ellen, de talán nem ezzel kellene leginkább foglalkozni!
"Van becsületes rendőr is akiben van némi segítő készség. De!
A többi mind lusta és agyatlan droid!"
Mint ahogyan tisztességes emberek, és nem tisztességes emberek is.
"Arra van csak eszük hogy a tisztességes embereket zaklassák!"
5 méterről még nem tudod, hogy ki a tisztességes. Az csak az igazoltatás folyamán derül ki.
"Pl. Ki látott már cigány tanulóvezetőt?"
Én láttam.
"És vezetnek..."
Diszkriminálsz?
"És ki látott már közúti ellenőrzésre megállított fuxos cigót?"
Pedig próbáljuk zömével a gyanúsakat kiszűrni. Nem 1 fuxossal volt már dolgom. De mivel a segély nem kereset, ezért a pénzbüntetést nem tudják rajtuk behajtani.
"Az a szomorú igazság hogy a rendőrök nem mernek rájuk nézni sem."
A rendőrség a bűnözőkkel foglalkozik, ha eddig nem esett volna le.
"De ha én a teljesen értelmetlen 30-as táblánál 37-el száguldok, akkor én vagyok a büdös-mocskos népellenség!!"
30-as táblánál 45-től kapod a birit. Te sem vagy kivétel. A szabályok betartása rád is vonatkozik. Nem kényszerít senki, hogy szabályt szegj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!