Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Zúztunk az éjszakában, én meg...

Zúztunk az éjszakában, én meg pár haver. Szétzúztunk pár vázát, meg pár legófigurát a legó bolt elött. Kijöttek a rendőrök, bevittek éjszakára. Lehet ebből komolyabb nyomozás? A legót megtarthatom?

Figyelt kérdés
2011. máj. 30. 08:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
33%
Túl sok Fluort hallgatsz. Megtarthatod, de a kancigányok úgy fel fognak csinálni, hogy legóemberkét fogsz szülni.
2011. máj. 30. 13:57
 12/15 tetris ***** válasza:

Az a minimum, hogy az okozott kárt megfizettetik veled, vagy a szüleiddel. Valszeg büntetés is lesz, ami lehet pénzbeli, de lehet felfüggesztett, vagy letöltendő büntetés is. Persze csak akkor felfüggesztett, ha eddig olyan tiszta voltál mint a hó. Ha már volt garázdasági eset veled, akkor most már vszeg letöltendő szabadságvesztés lesz. Talán még nem a Szegedi Csillagban, hanem "csak" valami lightosabb helyen.

Sajnos kancigók minden büntetésvégrehajtási helyen vannak, úgyhogy nemsok jót várhatsz, ha lesittelnek.

Bár nem vagyok jogász, de szerintem ez garázdaság bűntettének minősül, amit csináltatok. Ez alól nem mentség az se, ha be voltatok rúgva, vagy drogozva. HA még fiatalkorú vagy,akkor Tökölre kapsz egy beutalót, ami maga a földi pokol.

Ha valami csoda folytán meg is úszod a büntetést, biztos, hogy az ifjúságvédelem, a rendőrség látókörébe kerültél. Innentől kezdve bármit is követsz el, már van "előzmény".

Remélhetőleg ebből az esetből levontad már a tanulságot, hogy mekkora marhaságot csináltál a haverjaiddal. Ha én lennék apád, anyád, most nagyon komolyan elbeszélgetnék veled!!!!

2011. máj. 30. 16:18
 13/15 doboszoli ***** válasza:
Töröltek, pedig aránylag finom voltam.
2011. máj. 30. 21:25
 14/15 anonim ***** válasza:

12:16

muszáj szegény SP-t mindig bántani? nemtom mi a bajotok vele, egy tök ari srác

2011. máj. 31. 07:25
 15/15 anonim ***** válasza:

Ez garázdaság, ami bűncselekmény, - nem szabálysértés.

Komoly büntetésre számíthatsz, - na nem mintha sajnálnálak ezért. Örülj annak, ha megúszod pénzbüntetéssel!

Remélem, a szükséges konzekvenciákat levontad, - "papolás" nélkül!

2011. máj. 31. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!