Zúztunk az éjszakában, én meg pár haver. Szétzúztunk pár vázát, meg pár legófigurát a legó bolt elött. Kijöttek a rendőrök, bevittek éjszakára. Lehet ebből komolyabb nyomozás? A legót megtarthatom?
Garázdaság
Nem tarthatod meg a légót
Fizetsz majd,hogy megtérítsd a kárt
Amúgy elgondolkodtam és szerintem kamu a kérdés.
Ennyire gyökér senki nem lehet.
Ha meg mégis igaz a történet, akkor példaként felhoznám azoknak, akik szeretik hangoztatni, hogy a most 35-40 éves korosztály is volt gyerek, de mégis teljes értékű felnőtt lett belőlük.
Nem lett belőlük teljes értékű felnőtt. Aki elnézi, hogy így viselkedjenek a gyerekei, az nem tekinthető teljes értékű felnőttnek.
Meg kell hagyni, hogy a jelenleg felnőtt korosztály sem volt erkölcsi mintakép 18-20 évesen, de azért itt nem tartott. Akkor még azért jobban voltak korlátok, bár nem annyira, mint az eggyel előttük lévő korosztályban.
Jó lenne végre elfogadni, hogy amióta kialakult a felelőtlen, öntörvényű, léha, laza, bulizós fiatalság képe, azóta minden generációnak egyre csak korcsabb az értékekről való felfogása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!