Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ki az a csaj, akit itt vernek...

Ki az a csaj, akit itt vernek a férgek?

Figyelt kérdés
[link]
2011. máj. 21. 07:50
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
2011. máj. 21. 13:52
 22/29 anonim ***** válasza:
Egyébként az az egy szerencséjük volt ezeknek a férgeknek, hogy nem voltam ott...nem csak a cigányoknak, hanem a magyar suttyóknak is...
2011. máj. 21. 13:54
 23/29 anonim válasza:

Én személy szerint nem vagyok rasszista, de utálom a romákat.

Sajnos nálunk VAs megyében is vannak dögivel :(

És egyetértek a legelső kommentelővel.

Nem értem hogy valaki miért nem állt mellé =/

2011. máj. 21. 15:04
 24/29 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Én is vasi vagyok. mikor szombathelyi suliba jártam, a cigó szobatársam kipakolta a tisztaságiszeres szekrényemet, mikor az egész kolit átnézték, hogy megtalálják a parfümömet (egyedi üvegben volt, rajta a nevemmel), persze nála volt mindenem.

Semmit se kapott, még kimenőmegvonást sem, nekem szólt a kollégiumvezető, hogy tartsam a szám, mert nem akar balhét.

Ott is hagytam a kollégiumot, átkerültem máshová, szerencsére baromi jó hungarista "állatok" közé XD.

Annak kóternek a közelébe sem mentem. Azóta is bánom, hogy nem tettem feljelentést. A csaj már elmúlt 18 akkor.

2011. máj. 21. 15:53
 25/29 A kérdező kommentje:
Sose késő feljelenteni. ;D
2011. máj. 21. 16:08
 26/29 anonim ***** válasza:

Ez a happy slapping.

Fordítsd oda a másik orcádat is!

2011. máj. 21. 19:32
 27/29 anonim ***** válasza:
Az ilyen videókat kell összegyűjteni és felszórni mindenhová! Hadd lássa mindenki mit csinálnak a rektesek az országban! Én ott fejbelövöldöztem volna mindet kortól függetlenül de az árulókat is!!! Kíváncsi lennék ha ezt a gyáva retkes büdös fajtanép németországban vagy hollandiában vagy angliában művelné akkor is a magyarok lennének-e a nagy rasszisták és a cigányok a szegény elnyomott kisebbség! Na ilyen leckét kívánok az összes nyugati államnak!!!
2011. máj. 22. 07:15
 28/29 anonim ***** válasza:

Blokkolni kell minden demonstrációjukat (erőfitgtatásra gondolok) Rohadt egy faj ! Egy párat móresre tanítottam már bevédek mást is ha úgy adódik ... Nem kell ezektől fosni ,hiszen abban rejlik az "erejük " ,hogy úgyis félünk .. Lóf@szt !!!!!!!!!!!!!

A háborúban létezik egy bizonyos határ, ameddig elodázhatod a döntést. Ám egy ponton túl döntened kell. Vagy te halsz meg, vagy az ellenfeled...........

2011. máj. 24. 20:20
 29/29 anonim válasza:
És alanyi jogon lakást nekik, mi, mert az ilyen parazita iskolába jár nálluk! Gratulálok, ebben az országban cigányoké a jövő ugy látszik.
2011. máj. 27. 10:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!