ma 08:31
Nem szaladhat élete végéig? :D:D:D
Csak most kellett volna, elmennie onnan vagy szerinted majd élete végéig verni fogják mindenhol?
Miféle felfogás ez? Nem igazán valósághű már bocs...
Az újságok meg a feléről nem írnak, a dolgoknak.
Mert úgy már azért egészen másképp festene a kép, ha
pl a srác akit fejberúgtak, előtte pofátlanul nyomult volna vagy szemtelenül bepróbálkozott volna az elkövető barátnőjénél, és még sosrolhatnám a dolgokat amik nyilván szándékosan ki lettek hagyva a történetből...
Így is úgy is vér folyt volna, akkor meg simán elkaptam volna az egyik és úgy helyben hagyom, amit még álmában sem gondolt volna. Mondjuk egy olyan fehér parasztot.
Ám a csaj nagyon gyík volt, hogy csak állt és hagyta.
Kinyílt a bicska a zsebemben, rendesen.
08:55
Hát nem tudom mennyi ilyen jellegű tapasztalatod van de ha elfut akkor mi oldódik meg? Másnap elkapják és kétszer annyit kap. Plusz még gyávának is fogják nézni.
Ha visszaüt akkor is kétszer annyit kap, plusz ha hazamegy a cigánygyerek egy monoklival és azt mondja, hogy az a "náci pólós" magyar lány megütötte akkor másnap az egész család ott ajvékol az iskola előtt, vagy elkapják a lányt az utcán és megkéselik jó szokásuk szerint.
Így legalább ügy lett belőle még ha a retkek nem is kaptak igazi büntetést, de az áldozat maradt az áldozat, és nem kreáltak belőle náci támadót ahogy azt manapság szokás.
Szóval nem könnyű ez a helyzet, de a lánynak nem volt sok lehetősége, de így legalább megőrizte a méltóságát. utána a videón is látszik, hogy megy hozzá nyalni a retek aki előtte még ütötte.
08:59
Te meg nem tudom miről beszélsz. Biztos, hogy jó videót néztél?
" Mondjuk egy olyan fehér parasztot.
Ám a csaj nagyon gyík volt, hogy csak állt és hagyta.
Kinyílt a bicska a zsebemben, rendesen."
Vaskapunál lőném a Dunába a fajtád...
"A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:16"
Az a fiú szellemileg némileg visszamaradott volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!