A rendőrök miért nem igazoltatják a kétajtós romákat?
Értem, ja mert aztán te olyan fergetegesen intelligensnek tűnsz ... sztem itt nem nekem kéne magamba szállni.
Egyébként, nagy meglepetésedre mondom, hogy nem egy rendőr haverom van, hanem elég sok rendőrt ismerek egy megyei kapitányásgon, és sztem elég sok olyat tudok, amit egy átlag nem biztos. Na ez csak megerősíti a véleményemet.
Erőt, egészséget elvtárs! LELÉPHET!!!
a kérdésre válaszolva tényleg nem merik őket igazoltatni! Könnyebb az átlagemberrel bánni, mint velük.
62%: menj inkább vissza érni sunyiban a bokrok mögül, valami kint felejtett 30-as táblához egy Isten háta mögötti helyre a védenceiddel együtt!!
Ne magatokból induljatok már ki ti szerencsétlenek:D
ha van ilyen, nem azért, mert félnek, hanem mert van egy kis hálapénz tolva nekik.
Miért talán mit tesz a cigány, ha igazoltatják?
Ennyiért neki se éri meg balhézni.
Egyébként meg jah, ha igazoltatják akkor mi van?
Az nem azt jelenti, hogy kapásból sittre kerül.
Olyan hülyék vagytok, hogy az már fáj.
"ha van ilyen, nem azért, mert félnek, hanem mert van egy kis hálapénz tolva nekik"
Ez mi a sz..r???
62%!
Képzeld van munkám, és mellette iskolába is járok még. Van mellette érettségim, két szakmám, jártam egyetemre.
menj vissza a bokrok mögé sunyítani!
Egyébként a kérdésre nem tudtál még értelmesen válaszolni, csak mindenkit leugatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!