Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A rendőrök miért nem igazoltat...

A rendőrök miért nem igazoltatják a kétajtós romákat?

Figyelt kérdés
2011. máj. 8. 08:43
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
12%

Értem, ja mert aztán te olyan fergetegesen intelligensnek tűnsz ... sztem itt nem nekem kéne magamba szállni.

Egyébként, nagy meglepetésedre mondom, hogy nem egy rendőr haverom van, hanem elég sok rendőrt ismerek egy megyei kapitányásgon, és sztem elég sok olyat tudok, amit egy átlag nem biztos. Na ez csak megerősíti a véleményemet.

2011. máj. 8. 10:36
 12/26 anonim ***** válasza:
Legyél rá büszke, én nem fordítok több energiát rátok...
2011. máj. 8. 10:40
 13/26 anonim ***** válasza:
39%

Erőt, egészséget elvtárs! LELÉPHET!!!

a kérdésre válaszolva tényleg nem merik őket igazoltatni! Könnyebb az átlagemberrel bánni, mint velük.

62%: menj inkább vissza érni sunyiban a bokrok mögül, valami kint felejtett 30-as táblához egy Isten háta mögötti helyre a védenceiddel együtt!!

2011. máj. 8. 11:52
 14/26 anonim ***** válasza:
39%
Mert összecsinálják maguk tőlük.
2011. máj. 8. 15:32
 15/26 anonim ***** válasza:
Nem értem mitől lesz jobb ha minden "kétajtós" cigányt igazoltatna? Áruljátok már el nagyokosok.
2011. máj. 8. 16:13
 16/26 anonim ***** válasza:

Ne magatokból induljatok már ki ti szerencsétlenek:D

ha van ilyen, nem azért, mert félnek, hanem mert van egy kis hálapénz tolva nekik.

Miért talán mit tesz a cigány, ha igazoltatják?

Ennyiért neki se éri meg balhézni.

Egyébként meg jah, ha igazoltatják akkor mi van?

Az nem azt jelenti, hogy kapásból sittre kerül.

Olyan hülyék vagytok, hogy az már fáj.

2011. máj. 8. 17:13
 17/26 anonim ***** válasza:

"ha van ilyen, nem azért, mert félnek, hanem mert van egy kis hálapénz tolva nekik"

Ez mi a sz..r???

2011. máj. 8. 19:44
 18/26 anonim ***** válasza:

62%!

Képzeld van munkám, és mellette iskolába is járok még. Van mellette érettségim, két szakmám, jártam egyetemre.

menj vissza a bokrok mögé sunyítani!

Egyébként a kérdésre nem tudtál még értelmesen válaszolni, csak mindenkit leugatni.

2011. máj. 8. 20:15
 19/26 anonim ***** válasza:
63%
No, ha ennyire művelt vagy, akkor ne szajkózd már ezt a bokros dolgot, mert ebből is látszik, hogy nem tudod miről beszélsz. Szerinted minden rendőr traffipaxozik...Minek válaszoljak a kérdésre te gyökér? Vagy akkor kérdezek én is: Miért nem a saját dolgoddal foglalkozol fa...szkalap?
2011. máj. 8. 20:42
 20/26 anonim ***** válasza:
Úgy értettem a hálapénzt, h meg vannak véve kilóra.
2011. máj. 8. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!