A rendőrök miért nem igazoltatják a kétajtós romákat?
Figyelt kérdés
2011. máj. 8. 08:43
1/26 anonim válasza:
Mert csak az ötajtós és panoráma ablakosokra vannak rá állva.
2/26 anonim válasza:
Mért, ha te rendőr lennél mernéd?
4/26 anonim válasza:
Mert egyszerűbb engem vegzálni. Én egy ajtós is alig vagyok (nagykabáttal együtt 65 kilós férfi). Engem bezzeg meg mertek állítani és lebírságoltak, mert nem a távoli kijelölt aluljáróban, hanem a felszínen keltem át a Váci úton.
5/26 A kérdező kommentje:
"Mért, ha te rendőr lennél mernéd?"
Én nem vagyok rendőr. De aki ezt a hivatást választotta, ez a kötelessége, nem kivételezhet az állampolgárok között.
2011. máj. 8. 09:19
6/26 anonim válasza:
Ha kell igazoltatni akkor igazoltatják. De amúgy nem értem ti tudjátok egyáltalán mi az igazoltatás? Csak mert valami nagy dolognak állítjátok be, amit ha többször alkalmaznának akkor jobb lenne minden.
7/26 anonim válasza:
hát annyi jó lenne benne valóban, hogy talán több kőrözöttet megtalálnának, de én magam is tapasztalom, hogy az átlagos kisembert csesztetik a végtelenségig, de a kigyúrt állatot a mercedesével vagy a cigányt nem igen merik piszkálni ... hát hajrá magyar rendőrök! ugye éppen arról beszélünk itt a nyugdíjazás kapcsán, hogy jaj de milyen nagy veszélyben dolgoznak. hát hogyne, még el is hiszem.
8/26 anonim válasza:
Mastodon!
Mindössze saját tapasztalat, méghozzá többszörös. Most ezzel mi agond?
9/26 anonim válasza:
Nem, nem egyszer, hanem rendszeresen! Nagy különbség! Na meg van némi kapcsolatom is velük, és azért annyira nem vagyok hülye, hogy mindent rosszul értek, amit mondanak. Márpedig mondtak még olyat is, hogy "nekem is van családom" ...
Na de te igenokos ne csak beszólogass mindenkinek, hanem fejtsd ki a véleményed akkor !!! Kíváncsi lennék!
10/26 anonim válasza:
Fejtsem ki? oké: az a véleményem, hogy egy értetlen, fafejű és okoskodó vagy a többi beszólogatóval(!) együtt, akik beleugatnak olyan dolgokba amihez semmi közük, jajj van egy rendőr haverod, oda ne rohanjak! Mit tudsz te erről a munkáról?Honnan tudod, hogy amikor látod őket, akkor éppen mi a feladatuk? Biztos a rendőr haverod elmondott mindent mi? Szállj magadba és a saját dolgaiddal törődj, (bár az biztos nincs, hogy ennyire ráérsz másét fikázni) próbálj meg nem olyan primitív lenni, mint igen sokan ebben az országban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!