Tényleg betámadták a nagykátai rendőrőrsöt?
Iwiw-en kaptam egy körlevelet mi szerint egy rendőr bevitt egy fiatalkorút és kis idő múlva már meg akarták lincselni. Körbezárták a rendőrőrsöt, a rendőrök bezárkóztak és a bevetési alosztálytól kértek segítséget.
Hasonlót Én is hallottam már zsadányi rendőrőrs kapcsán, de ez sokkal durvább
A rendőrök voltak idétlen kontárok, vagy tényleg semmi tekintélye nincs egy rendőrségnek?
Rendőrbácsik:) ilyen esetekben bizonyos jogokkal felvértezett gárdistáknak nem örülne szerintetek egy adott község? (nem vagyok gárdista)
17:54!
"Nem megerősített hírek szerint..."
De nyilván mindenki úgy használ fel egy mondatot, ahogy nem szégyelli...
èn is megkaptam ezt a levelet,de még egyetlen nagykátai
ember se irt ide,hogy mi is volt tulajdonképen !
megértem,ha egyik rendör se akart hösi halott lenni,aztán
a 100fös hordábol,majd egyik se tudja ki volt a tettes..
gyalázat,hogy ilyesmi megtörténhet..miért nem volt ilyen balhé 1990 elött ??
18:13
Kb. 100? Ez már 2009 novemberében is úgy szerepelt a jobbikos legendáriumban, hogy TÖBB SZÁZ.
"A pletykák szerint legalább százan voltak, a Pest megyei rendőrfőkapitányság szóvivője 15-20 emberről beszélt az Indexnek, a Pest Megyei Főügyészség szóvivője ennél többről."
De én mondok jobbat: legyen mondjuk ezer fős horda. Valakinek van magasabb ajánlata?
Lehet, hogy valamikor volt valami hasonló, de úgy érzem, fel lett javítva a szöveg, ahogy telt az idő....
Mindig valaki tett hozzá egy picit...
Pár év múlva úgy kapjuk meg ezt a hírt, hogy "több ezer támadt egy rendőrre"...
Kicsit elkéstek a hírek, nem kéne körüzenetekkel foglalkozni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!