Miért mondogatják állandóan, hogy nincs cigánybűnözés, holott pedig van?
Nézz meg néhány felvételt a börtönkről, vagy menj el személyesen az egyikbe. Vigyél egy papírt, és húzz a bal oldalára egy vonalkát, ha egy cigányt látsz, a jobboldalára pedig akkor, ha egy fehéret látsz. Garantálom, hogy a papír bal oldala be lesz satírozva, míg a jobb oldala teljesen használható marad ;)
Ha nem hiszed, itt van egy videó a Tököli börtönről, az m1 egyik adásából:
Sziasztok! Igen is van cigánybünözés!!! A börtönökben 90% cigány van elszállásolva. Azért írtam így mert nekik ez igen is szállás, szines tv, edzőterem, kártya, stb. Meg kell nézni a cigánytelepeket, ez a népcsoport nem tud és nem is hajlandó szocializálódni. Igénytelenek, viselkedni se utcán se intézményekben nem tudnak. Az a rétegük, amelyiknek több pénze van mint esze, terepjárókkal és más luxusautokkal járnak ők sem a napi 16-18 órás ,,munkából" tartják fönn magukat azon a szinten hanem bünözésből.Se a rendőr se az apeh ellenőrei nem mennek oda hozzájuk, hogy ugyan már miből lóg a nyakába félmilliós aranylánc, miből öltözik úgy ahogy, miből van az autó,miből van a lakás és miből tartja fenn? És még a parkolóőr sem mer jegyetkérni ezektől.A jogaikat azt tudják hangoztatni, de a kötelességeiket azt nem. Azt tartják kötelességnek, hogy 8-10 gyereket szüljenek s amit utánuk kapnak az államtól abból élnek, a rajkók meg az utcán nőnek fel s már gyerekkorban elkezdik a bűnözést és terrorizálják a magyar gyerekeket. Mi magyarok miért nem kapunk védelmet ezek ellen, csak akkor ha már vér folyik.Ellopják a házainkból az élelmet, az udvarainkból a jószágot, a földjeinkről a paradicsomot, gyümölcsöt és nem tesznek ellenük semmit s nekünk tisztességes embereknek kell félnünk ezektől, pedig mi dolgozunk, adózunk és szeretnénk biztonságban élni és felnevelni gyerekeinket! Felháborító, hogy ,,választott" politikusaink e növekvő létszámú bűnöző népcsoportot szavazataik miatt jobban támogatják őket törvényeikkel mint a becsületes magyar embereket, családokat. Beköltöztetnék mindegyikhez (aki így védi őket) egy ilyen familiát, aztán karolja fel őket, éljen velük, tapasztaljon. Stb, stb, stb.Jól felhúztam magam.
Ui: Tisztelet annak a 10%-nak!
azért mert ha bűnözők számazását firtatjuk az rasszizmus
illetve nem csak a bünözők származását, MINDENKIÉT
ha ellopják az uborkádat, a biciklid, ha kifosztanak az utcán, az bűncselekmény. a rendőrségnek el kellene járnia
csak b*sznak dolgozni, emiatt a bünözésből élők elszemtelenedtek, hiszen soem buknak le,
de nem csak a cigók lopnak, hanem a magyarok is.
A válasz megírásának időpontja: 03-12 18:13
írj nekem mailt
Mert ők egy védett faj. Nehogymá kihaljanak az ingyenélők!
Amíg a cigányokkal foglalkozunk, addig más népségek simán felvásárolják az országot.
03-12 18:13
"Olvastam itt egy kommentet, amiben az volt, hogy ez a kifejezés, azt jelenti, hogy bizonyos bűncselekmények (továbbiakban bcs.) elkövetése (persze nem így volt írva, én lehet kicsit több büntetőjogot (továbbiakban bjog) tanultam) rájuk jellemző. "
Valószínűleg nem tanultál semmi büntetőjogot, mert ha tanultál volna, akkor tudnád, h pl a "lopás" az egy tág kategória és nem számít automatikusan "cigánybűnözésnek".
Ellenben a kis vagyoni érték erőszakos eltulajdonításával járó csoportosan elkövetett bűncselekmény az cigánybűnözés kategória, mivel ilyent jellemzően cigányok csinálnak.
"Csak nem tudom mit csinálnak a rendőrök majd a cigánybűnöző magyarokkal."
Ebből is látszik hogy fingod nincs a bj-hez ugyanis tudhatnád hogy a cselekmény elkövetési módja a lényeg nem pedig az, hogy ki követte el. Ha mondjuk egy 80 éves öreg kábítószerrel kereskedik, őt ugyanúgy elítélik mint a 20 évest. De ettől függetlenül a kábítószerrel való visszaélést jellemzően fiatalkorúak követik el nem pedig 80 évesek.
"jogbiztonság sérülne, mivel más állampolgár más megítélés- nem nagyon lehet tudni ha cigányok vagyunk mi vár ránk"
Pl ugyanaz a szitu fordítva: amikor megvernek 1 cigányt és 3 kopasz fehér volt a közelben akkor rögtön ők lesznek a gyanusítottak hogy rasszista indíttatásból vertek cigányt. Ugyanúgy ha egy idős nénit 500Ft-ért összevernek és a környéken vannak cigányok akkor azok lesznek a gyanúsak mert ilyen bcs-t általában cigányok követnek el.
A felderítésnél első lépés hogy meghatározzuk a lehetséges elkövetői csoportot.
Nem tudom mit nem értesz ezen?
Mert fentről kiadták az utasítást, hogy erről hallgatni kell. Felesleges amúgy ez, mert az emberek nem hülyék, nem mindenki lakik "dobozban".
Ugyanez van, amikor bevisznek v.kit: el kell engedni, mert az X-nek a pajtása, X meg v.melyik főnöknek hajbókol.
Nem minden rovar bogár de minden bogár rovar.
Nem minden cigány bűnöző de a bűnözők nagy része cigány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!