Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Hová vezet, hogy minden nap...

Hová vezet, hogy minden nap olvasható a hírekben, " idős embert saját otthonában bántalmazták"?

Figyelt kérdés
2011. febr. 7. 13:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
79%

ma 16:26

És ha nem tudnád kedves anyuka, erről csak mi tehetünk.

Jobb lesz, ha a saját lelkedbe nézel, mert szegény cigányokat nem támogattad eléggé. Szégyellhetnéd magad, amiért felemeled a hangodat ellenük, akik annyi minden jót cselekedtek velünk és mindig is a mi javunkat akarták.

Nem gondoltam volna, hogy ilyen emberek is élnek, mint te vagy. Magyarország idáig jutott, hogy nem adja oda mindenét a cigányoknak. Nem is értem, hogy miért van ez. Túl gonoszak vagyunk, minden magyar ember gonosz. Ha nem hiszed el, akkor nézd meg a TV-ben. Szegény, dolgozó, cigány családapákat és gyermekeiket tömegével lövik halomba, míg a cigányok bizony senkit nem bántalmaznak, csak mi őket. Rasszisták vagyunk! Remélem, ezentúl te is szégyellni fogod magad, mert magyarnak születtél, különben ha nem, akkor szerintem börtönben a helyed.

Hihetetlen, hogy a magyarok mit meg nem engednek maguknak, miközben még el vannak itt tűrve. Hihetetlen...

2011. febr. 7. 16:53
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

15:51-nek

én tudok megoldást...marhavagonokra fel őket,és...rémlik ugye,egy okos ember már belekezdett,sajnos nem hagyták kibontakozni...

najó,humánusabb megoldás,vissza őket indiába,ott tökmind1 már 1 millió ember

14:21 voltam

2011. febr. 7. 23:34
 13/21 A kérdező kommentje:
Dolgoztam velük, közöttük és a szemembe mondták, "ha nem kapnak segélyt mennek a magyarhoz betörni"!
2011. febr. 8. 10:46
 14/21 anonim ***** válasza:
64%

Semmi következménye nem lesz!

A magyar nép gyenge, mindent lenyel.

Ha a rendőröket is legyilkolnák, se történne semmi.

Nem a bűnözők a gonoszak, hanem a nem bűnözők a szánalmas birkák! Tüzet a tűzzel. Ennyi.

"Z"

2011. febr. 8. 20:28
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Hova vezet? Egyenes úttal a Jobbikhoz!

Aztán vagy eltérítik a dolgot a hatalmukhoz ragaszkodó öregek, vagy győz az új rendszer!

2011. febr. 12. 08:02
 16/21 Bari Zoltán ***** válasza:
56%
Üdvözlök mindenkit meglepően olvasgattam a válaszokat mi ez itt emberek ne legyetek fajgyűlölők mert azt még a törvény is bünteti miért közössítetek miért csak ö róluk írtok kérdezem tőletek akik a parlamentben vannak azok nem cigányok és ők nem lopnak figyu a gond ott kezdődik hogy nincs munkahely és nem kötelezik mint régen és ez a helyzet egyre rosszabb lesz ha nem történik valami de sürgősen
2011. febr. 13. 19:18
 17/21 anonim ***** válasza:

Egyik lehetőség, hogy a politikai elit folytatja a mellé beszélést és az "adjunk még tőbb segélyt" politikát, a cigányoknak.

A másik lehetőség, hogy a politikai elitet leváltjuk. Ezt lehet különböző módokon is. Például a jobbikra szavazunk. Vagy úgy is, hogy 1 bűnözőt és 1 politikust összekötözünk és bedobjuk a Dunába.

2011. febr. 14. 06:36
 18/21 A kérdező kommentje:
Egyébként a kérdésemben egy szóval sem utaltam cigányokra. Egyesek jól elárulták magukat.
2011. febr. 14. 10:07
 19/21 anonim ***** válasza:
Szerintem tippet ad az olyanoknak akik még nem gondoltak ilyen bűncselekményre. Furcsa mód nem cigány időseket bántalmaznak!
2011. febr. 15. 11:26
 20/21 Bari Zoltán ***** válasza:
Emberek először is tegyünk valamit rendbe a cigány nem lehet magyar a magyar nem lehet cigány mit csináltok? A magyar lehet cigány A cigány lehet magyar emberek emberek szerintem ez nem a hovatartozásról szól ha már itt tartunk hanem a parasztságról cigányságról a zsidokról stb nem a magyarságról van szó mert szerintetek ezek nem lehetnek magyarok uristen hol élek ja és persze az jó ha egy közt tisztviselő milliókat kap fizetést mi meg szaros 60000 bol élünk
2011. febr. 15. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!