Hová vezet, hogy minden nap olvasható a hírekben, " idős embert saját otthonában bántalmazták"?
ma 16:26
És ha nem tudnád kedves anyuka, erről csak mi tehetünk.
Jobb lesz, ha a saját lelkedbe nézel, mert szegény cigányokat nem támogattad eléggé. Szégyellhetnéd magad, amiért felemeled a hangodat ellenük, akik annyi minden jót cselekedtek velünk és mindig is a mi javunkat akarták.
Nem gondoltam volna, hogy ilyen emberek is élnek, mint te vagy. Magyarország idáig jutott, hogy nem adja oda mindenét a cigányoknak. Nem is értem, hogy miért van ez. Túl gonoszak vagyunk, minden magyar ember gonosz. Ha nem hiszed el, akkor nézd meg a TV-ben. Szegény, dolgozó, cigány családapákat és gyermekeiket tömegével lövik halomba, míg a cigányok bizony senkit nem bántalmaznak, csak mi őket. Rasszisták vagyunk! Remélem, ezentúl te is szégyellni fogod magad, mert magyarnak születtél, különben ha nem, akkor szerintem börtönben a helyed.
Hihetetlen, hogy a magyarok mit meg nem engednek maguknak, miközben még el vannak itt tűrve. Hihetetlen...
15:51-nek
én tudok megoldást...marhavagonokra fel őket,és...rémlik ugye,egy okos ember már belekezdett,sajnos nem hagyták kibontakozni...
najó,humánusabb megoldás,vissza őket indiába,ott tökmind1 már 1 millió ember
14:21 voltam
Semmi következménye nem lesz!
A magyar nép gyenge, mindent lenyel.
Ha a rendőröket is legyilkolnák, se történne semmi.
Nem a bűnözők a gonoszak, hanem a nem bűnözők a szánalmas birkák! Tüzet a tűzzel. Ennyi.
"Z"
Hova vezet? Egyenes úttal a Jobbikhoz!
Aztán vagy eltérítik a dolgot a hatalmukhoz ragaszkodó öregek, vagy győz az új rendszer!
Egyik lehetőség, hogy a politikai elit folytatja a mellé beszélést és az "adjunk még tőbb segélyt" politikát, a cigányoknak.
A másik lehetőség, hogy a politikai elitet leváltjuk. Ezt lehet különböző módokon is. Például a jobbikra szavazunk. Vagy úgy is, hogy 1 bűnözőt és 1 politikust összekötözünk és bedobjuk a Dunába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!