Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Lopásért mit lehet kapni?

Lopásért mit lehet kapni?

Figyelt kérdés
1500ft érdékben ha a biro dönt akkor lesz tárgyalás is a rendör aszt mondta pénzbüntetést vagy figyelmeztetést kapok.
2011. jan. 14. 12:10
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Hehe:) Minden svéd ezzel védekezik:) Furcsa, hogy egy magyar sem a babakocsiba pakol.

Kérdező: Gondolom nem a helyesírási nagyszótár maradt a kocsiban, ugye?:)

2011. jan. 15. 12:36
 22/27 anonim ***** válasza:

tegnap 14:05

Tessék:D A politikusnak [link]

2011. jan. 15. 21:36
 23/27 anonim ***** válasza:
0%

Ez a törvény nagyon gáz számomra napi szinten 20 - 30 ezret loptam boltokból meg is fogtak egyszer kétszer de hát nagyon sajnáltam a dolgot meg ilyesmik és mikor elengedtek már mentem is vissza melózni :)

De most a lopás szintem egyenlő a nullával és a pénzem is ezzel egyenlő. Hát kinek jó ez az új törvény mert nekem biztos nem. Na majd kitalálunk valami mást a megengedett határon belül ;)

2011. jan. 16. 21:01
 24/27 anonim ***** válasza:
sok szerencsét utolsó válaszoló kívánom hogy lopd szét az országot és a tusztességes embereknek ne maradjon smemi sőt ha kell lopjál a szegényektől ugyse tehetnek emmit ellene
2011. jan. 18. 18:02
 25/27 anonim ***** válasza:
köszönöm jó kívánságaidat de a szegényeket inkább kihagyom ott nem éri meg lehet nem tehetnek ellene semmit de ott nincs napi 20 - 30 ezer nem is értem hogy irhatál ilyet
2011. jan. 24. 07:03
 26/27 A kérdező kommentje:
utolso válaszolonak ha biró dönt a sorsomrol tárgyalás is lesz köszi
2011. jan. 24. 07:25
 27/27 anonim ***** válasza:
sajnos ez igaz lesz tárgyalás köszönhetően az új törvényeknek eddig megúsztad volna egy ejnye bejnyével de ezek már egy tejfölért is lecsuknak ez van sajna
2011. jan. 27. 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!