Lopásért mit lehet kapni?
Figyelt kérdés
1500ft érdékben ha a biro dönt akkor lesz tárgyalás is a rendör aszt mondta pénzbüntetést vagy figyelmeztetést kapok.2011. jan. 14. 12:10
21/27 anonim válasza:
Hehe:) Minden svéd ezzel védekezik:) Furcsa, hogy egy magyar sem a babakocsiba pakol.
Kérdező: Gondolom nem a helyesírási nagyszótár maradt a kocsiban, ugye?:)
22/27 anonim válasza:
tegnap 14:05
Tessék:D A politikusnak [link]
23/27 anonim válasza:
Ez a törvény nagyon gáz számomra napi szinten 20 - 30 ezret loptam boltokból meg is fogtak egyszer kétszer de hát nagyon sajnáltam a dolgot meg ilyesmik és mikor elengedtek már mentem is vissza melózni :)
De most a lopás szintem egyenlő a nullával és a pénzem is ezzel egyenlő. Hát kinek jó ez az új törvény mert nekem biztos nem. Na majd kitalálunk valami mást a megengedett határon belül ;)
24/27 anonim válasza:
sok szerencsét utolsó válaszoló kívánom hogy lopd szét az országot és a tusztességes embereknek ne maradjon smemi sőt ha kell lopjál a szegényektől ugyse tehetnek emmit ellene
25/27 anonim válasza:
köszönöm jó kívánságaidat de a szegényeket inkább kihagyom ott nem éri meg lehet nem tehetnek ellene semmit de ott nincs napi 20 - 30 ezer nem is értem hogy irhatál ilyet
26/27 A kérdező kommentje:
utolso válaszolonak ha biró dönt a sorsomrol tárgyalás is lesz köszi
2011. jan. 24. 07:25
27/27 anonim válasza:
sajnos ez igaz lesz tárgyalás köszönhetően az új törvényeknek eddig megúsztad volna egy ejnye bejnyével de ezek már egy tejfölért is lecsuknak ez van sajna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!