Lopásért mit lehet kapni?
Az új törvény szerint már ennyi összegű lopás is rögzítve lesz.Ha ez az első ilyen büntetésed akkor pénzbírság,figyelmeztetés,és rossz hír neked az adatodban benne lesz a lopás bűntette.Ha ezen kívül még kétszer elkapnak akár 500 forintos lopásért akkor 1évtől akár 10 év börtönre is ítélhetik az embert(gondolom az évek száma sok mindentől függ)
Ezt a törvényt azért hozták be,mert elegük lett abból,hogy sokan csak egy "ejnye-bejnye" és megússzák..Így ha gyűlik a lopási adat annál több büntetést kapsz (csak megjegyzem én nagyon örülök ennek a törvénynek)
Kedves kérdező.
Azt,hogy a babakocsi kosarába teszed az árut,és véletlenül kisétáltál vele,nos ez egy ősrégi trükk a lopáshoz.Erre hívják fel először a figyelmet,hogy sokan így lopkodnak..
Ha nem akartál magadnak ilyen gondot akkor miért nem használtál bevásárlókocsit vagy kosarat mint bárki más..Ne haragudj,hogy ezt mondom,de meg is érdemled,hogy meghurcoljanak..
sziasztok én egy politikus vagyok 3 milliárdot sikkasztottam ugye nem kapok érte semmit
amugy a kérdező gondolom viccből vitte be a babakocsit sőt még lehet volt benne egy olyan csepp emberke akit akár otthon is hagyhatott volna
vagy tol két kocsit egyszerreugye a válasadók igy csinálják?
remélem ,,csak ,, pénzbüntetést kapsz kedves kérdező
ja aki linkelte a szótárat az lécci küldjön egyet a ,,pártokon fölül álló államfőnek,, is
amig nem addig szabálytalanul írok én is:D
(előző voltam)
: ma 14:02
Nem arról van szó,hogy babakocsival megy vásárolni.
Én tudom,hogy van olyan,hogy nem tudja senkire bízni a kicsit,és ilyenkor viszi az ember magával a babát.Én is jártam vásárolni babakocsival.De akkor sem teszem a babakocsi kosarába a vásárolandó árút mert azt is tudom,hogy könnyen ki is megy a fejemből.
Egy kék kosarat azért megehet fogni,és abba is lehet pakolni.
Pont tegnap láttam a tescoban egy babakocsis anyukát aki a kék kosarat úgy rakta a babakocsira,hogy a babát nem zavarta vele,és az anyuka is abba pakolt.A pénztárnál pedig mindent ki pakolt belőle...
Ne mond hogy nem lehet megoldani...
Elsőre biztos hogy pénzbüntetés lessz, a hatóságot nem fogja érdekelni hogy véletlenül felejtetted ott. Szerinted hány ember próbálkozik ezzel kibujni a felelősség alol?
Ezzel nem azt mondom hogy te is közéjük tartoznál .
kaphatsz figyelmeztetést, pénzbírságot és elzárást is!
attól függöen milyen az előélted és milyen a tárgyaló biró!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!