Aki szerint nincs cigánybűnözés azt verték/lopták már meg cigányok? Egyáltalán tudja hogy néznek ki?
Utolsó!
Én most pontoztalak le:).
Elém rakhatnak 400 tonnányi statisztikát. Van két szemem, amit látok szerintem az van! Erre azt lehetne mondani: csak a rosszat látod...
Ez van. A romák kilógnak a sorból megjelenésükkel, viselkedésükkel. (még ha semmi rosszat nem csináltak). Magyarország nem multikulti ország, mint pl USA. Amíg itt lesznek addig folyamatos lesz a feszültség és atrocitás.
Néhanapján nekem is népirtó gondolataim vannak, de ha őszinte akarok lenni egy jelentős (min 1 millió) magyar réteget is ki lehetne íratni a viselkedésért.
Én tudom engem nem az integrálás foglakoztat. Vagy legyen jól megkenve az a kenyér, vagy csupasz legyen!
"Z"
Kedves 13.36!
Mint említettem nekem vannak jó tapasztalataim is,de a kérdésemre egyáltalán nem válaszoltál...
13.36 vagyok.
NEM, nem támadták meg (még) a cigányok a cigánybűnözést-tagadókat.
Tudják, hogy néznek ki, de nem igazán találkoznak velük.
"Z"
Van magyarbűnözés, ott ahol a magyarok vannak kisebbségben. Szlovákia, USA stb.
Ez ilyen menekülés, hogy TAGADJUK, hogy a cigányok külön tick-ekben verődnek és származás alapján zaklatnak, támadnak meg valamit. Így csinálja többségük, ez van.
A bűnözési profiljuk is sajátos.
Van cigánybűnözés, ami jól körülírható és felszámoláskor megköveteli a speciális ismereteket és módszereket.
Még mielőtt valaki rámosná, hogy rasszista vagyok. Az olaszliszkai elkövetőket pl.: akkor is simán kivégeztetném, ha magyarok lennének, vagy gárdisták, vagy rendőrök, vagy akármi.
"Z"
Egyes politikusok szerint nincs cigánybűnözés, mert ők nem minimálbérből élnek és futtya lakásriasztóra ,távfelügyeletre,kamerákra,GPS gépjárművédelem a luxus autóba...
Minimál bérből kíváncsi lennék hogyan tartja fennt a luxust ,pláne ha ki is rabolják. Vagy ellopják a jószágait és egye a száraz kenyeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!