Ha a politikusok szerint nincs cigánybűnözés, akkor ennyi erővel cigányok elleni bűnözésről sem beszélhetünk nem?
Első vagyok, megtaláltam az egyik fórumról a konkrét hozzászólást, bemásolnám:
"
Azért jutott eszembe erröl a témàròl eszmét cserélni, mert egy furcsa dok.filmet làttam Dél Afrikàròl.
Ott ugyanis a pozitiv diszkriminàciò màr odàig fajult, hogy a fehérek vannak elnyomva.
Ugy kezdödött, hogy az élet minden területén, munkahelyen, iskolàban (Usa-bòl kiindulò "mozgalom" - mellékesen megjegyzem, hogy a rossz nyelvek szerint Barack Obama is csak a + diszkriminàciò miatt juthatott be az egyetemre) szàzalékarànyosan szerepelnie kellett a fekete lakossàgnak. Ez még idàig rendben is lenne, azonban Dél Afrikàban màr ott tartanak, hogy a jòl képzett, 20-30 éves gyakorlattal rendelkezô (fehér) dolgozòkat elbocsàtjàk azért, hogy feketéket vehessenek föl helyettük. Kialakultak a fehér nyomornegyedek (300 létezik màr az orszàgban), ahol fabarakokban, òlszerü tàkolmànyokban tengödnek a fehér csalàdok (kisgyerekekkel), mert elbocsàtottàk öket àllàsukbòl és nem adnak nekik munkàt.
Fölteszem a kérdést: vajon lehet-e pozitiv egy bàrmilyen diszkriminàciò?
"
Igen, ezen én is felbosszantom magam.
K*rvaországban most még bármi lehetséges. Hajrá Jobbik!
Fogalmazzuk meg ezt pozitívan: a cigány áldozatok etnikumának közlésével elismerik, hogy van értelme cigánybűnözésről beszélni. Tehát követeljük a statisztikai adatokat. Sajnos a faluszéli merényletek a jogvédők malmára hajtják a vizet. Sürgősen ki kéne deríteni, milyen halálbrigád lövöldöz, és rács alá rakni őket, hogy ne árthassanak többet.
Megoldást ugyanis csak az értelmes együttműködés hozhat, nem az erőszak. Például miért nincs az Oktatási Minisztériumnak kötelező integrált tanterve, ami megismerteti a romákkal a magyar kultúrát és annak szabályait, valamint fordítva? Mert akkor nem lehetne megosztva uralkodni a köznépen.
Cigányokat felesleges tanítani mert immunisak rá.
legtöbb bűnöző analfabétaság határát súrolja mert iskolába sem volt hajlandó járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!