A cigánybűnözés terjedésére fel kell hívni a figyelmet, de hogyan tovább?
Mikor figyelnek fel az emberek a fehérbűnözés arányaira is? Miért kerüli el sokak figyelmét ez a jelenség?
http://www.youtube.com/watch?v=oxF5Audw-g8&feature=related
Mert a cigányokat könnyebb megkülönböztetni.
Egyébként nézd csak meg a videó alatti kommenteket.
Spamnek van megjelölve az, ha valaki nem zsidózik :)
Mi az, hogy fehérbűnözés?
A cigánybűnözés egy jelentéssűrítő szóösszetétel, amelyet szakmai fogalomként használtak a demokratikus átalakulás előtti magyar kriminalisztikában, főként a rendőrség, illetve a bűnüldöző szervek. (wikipedia)
Viszont fehérbűnözésről csak cigány-rasszista és viccblogokon találtam bármit.
Petronius:
Igen, könnyebb. Elsősorban az átlagos viselkedésük okán.
Metafizikai alapvetés az, hogy amint valami megjelenik, megjelenik annak az ellentéte is.
Lehet beszélni cigánybűnözésről, lehet ennek létjogosultságot adni, de akkor értelemszerűen beszélni kell "fehérbűnözésről" is.
"Metafizikai alapvetés "
Na ezen jót röhögtem. Ne akarj társadalmi jelenségekre "metafizikai" választ adni.
Ha a figyelmet el nem kerülte volna, nem maga a válasz "metafizikai" hanem az összefüggés amit említettem.
De nem várok csodát.
Általában a magyar ember dolgozni jár. Ha elszakad a cérna és megvannak a primitív gének, akkor elmegy megélhetési bűnözőnek. Általában nem bűnöznek, inkább hajléktalanná válnak.
Léteznek azonban nem nyilvánvaló bűnözési formák. Mikor látod, hogy Heves megyében legtöbb a munkanélküli és mindenhol Audi A4-et, BMW-t, Mercedest látsz furikázni enyhén bőrnyakú emberekkel. Ők a nem tisztességes anyagi forrásokat részesítik előnyben, de ehhez nekünk semmi közünk.
A politikus is ilyen állatfaj.
A cigányok kisstílű bűnözők (a butábbak). Fát lopnak, öregekhez törnek be, mindig a legegyszerűbb és legkevesebb vesződéssel járó bűncselekményeket hajtják végre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!