Tiszaszigetné, l a rendőrök megkérdezik, hogy hova mész, mi dolgod van Szerbiába ha gyanúsnak találnak? Motorral mennék át holnap.
Figyelt kérdés
Ti magyarul szoktatok válaszolni a szerb határőröknek ha kérdeznek valamit?2010. nov. 23. 12:38
1/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat az elírásért, kicsit siettem!:)
2010. nov. 23. 12:38
2/5 anonim válasza:
Szia!
Én még csak sinóval mentem át és sosem kérdeztek semmit. De külföldiekkel perfekt német és angol nyelven társalogtak. Magyarul is tudnak csak azt nem szívesen használják, nem tudom miért. Egyébként valami rosszban sántikálsz, hogy aggódsz ezen? Mindenkit átnéznek, de csak drogot meg cigit keresnek. Esetleg alkoholt. Azt is csak ha Magyarországra jössz éppen. De ha olyanjuk van -és általában az van- akkor elveszik az illeték nélküli piát, cigit. Ha drogot, fegyvert vagy egyéb nem megengedett dolgot találnak Nálad akkor azonnal yard.
3/5 anonim válasza:
Még annyit, hogy hiába olyan morcos kinézetűek, jobb fejek, mint a magyar határőrök. A magyarok néha bunkóznak.
4/5 anonim válasza:
A szerb lese szarja minek mész oda , nem foglalkozik az veled és természetessen tudnak magyarul, de mint az előző hozzászóló irt nem szivessen beszélnek. Ez tutti iyg van tesóm szerbiába határőr ;)
5/5 anonim válasza:
napi 10x átlépek,(textílt viszünk,csempészünk,kinek hogy tetszik)) 5x oda meg vissza,magyar tiszta korrekt,ja ti vagytok a ruhások és enged,a szerb minden alkalommal hová mész kihez,micsinálsz,ha olyan kedve van át se enged,és megmondja a szemedbe amig ő áll ott még gyalog se lépheted át a határukat,szóval én azt mondom a szerbel vigyázz inkább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!