Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Liberálisok!Mi a véleményetek...

Liberálisok!Mi a véleményetek a Svédországban zajló közbiztonsággal kapcsolatos totális csődről??

Figyelt kérdés
febr. 12. 11:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Amikor Magyarországon 6 óra alatt sem ér ki a mentő és meghal a vérző beteg, mert nem jut ellátáshoz, vagy a másik fickó, fájdalmakkal bement a korházba, ahonnan elküldték és, ha nem megy át egy sürgőségire Szlovákiába, akkor ma már halott lenne.

Úgy gondolom, hogy akárhogy áll, akárki, a mai magyar állam, nyugodtan csődöt is jelenthet, mert fenntartásilag funkcionálatlan. Amikor emberek hallnak bele az állami működésképtelenségbe, ott azt hiszem, a saját kerünkben kellene kapirgálni és nem más országokat kritizálni.

tegnapelőtt 09:25
 12/23 A kérdező kommentje:

Jó, tehát mégegyszer.

Ott a hivatalos, Európai Unió által készített felmérés, ami egyértelműen kimutatja, hogy a svéd egészségügyi ellátás rosszabb. Ha volt is ilyen Magyarországon, értelemszerűen a svéd ennél is rosszabb.

Most pedig jó lenne, ha végre a svéd közbiztonság lenne a téma, mert már nekem kínos, ahogy folyamatosan pofáraestek a tereléssel.

tegnapelőtt 09:38
 13/23 anonim ***** válasza:

Hogy a magyar állam ksh-ja, mit hazudik, amitől jobbak lesznek az adatok, engem nem érdekel.

Engem az érdekel, mikor fog kiérkezni a mentő, hogy a beteg ne halljon meg, mikor nem kell Szlovákiába menni, hogy sürgősségi ellátást kapj és mikor vállal felelőséget a magyar egészségügyi miniszter, aki ráadásul nem is létezik, mert nincs ilyen poszt.

tegnapelőtt 10:19
 14/23 A kérdező kommentje:

Ez nem KSH, hanem Eurostat.

Látom nagyon képben vagy a dolgokkal. Ez már tényleg nagyon gáz 😆

tegnapelőtt 10:26
 15/23 anonim ***** válasza:

A magyar statiszitikai adatszolgáltató a KSH, innentől, nincs miről beszélni.

6 óra, Szlovákia!

Erről beszéljünk!

tegnapelőtt 10:28
 16/23 A kérdező kommentje:
Az EuroStat attól függetlenül csinálja. Vedd már észre magad mekkora 🤡 vagy.
tegnapelőtt 10:33
 17/23 anonim ***** válasza:

Igazad van, ne haragúdj, tényleg barom vagyok. Svédország messze rosszabbul áll, mint, mi. Tényleg.

Akkor beszélhetünk ezután arról, hogy mi a megoldás arra, hogy ne 6 órán át kelljen várakozni egy mentőre, és hogy ne kelljen Szlovákiába menni sürgősségi ellátásrét, miközben fújjj Svédország?

tegnapelőtt 10:35
 18/23 A kérdező kommentje:
Hol látod a kérdésemben, hogy én erről akarok beszélni? Szövegértés nulla.
tegnapelőtt 11:06
 19/23 anonim ***** válasza:
Meg lettem szólitva, mint liberálisok. Azt hittem, a liberálisokkal akarsz beszélni, lehet, félreérttem.
tegnapelőtt 11:32
 20/23 anonim ***** válasza:

Szivesen elcserêlném én a "szörnyű" svéd állapotokat az "édeni" magyarral.

Tudom mit beszélek, mert közös cégem volt egy svéddel és sokszor voltam ott.Ennek ellenére eszembe sem jut ott élni.Amikor télen csak 11-15 óra között van csak világos azt nehéz elviselni.

tegnap 07:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!