Foglalták már le valamelyikőtöknek elektronikai eszközeit? Találtak valamit, megtalálták, amit kerestek? Mennyire foglalkoztak más tartalmakkal, rákérdeztek valamire? Mikor kaptátok vissza azokat?
Nem, de többször volt már olyan, hogy tönkrement a winchesterem, és néhány ezer forintért visszahozták az elveszett adatokat.
Vannak erre szoftverek, nem kell hozzá nagy tudomány sem, csak nekem volt vele sok az utómunka, ugyanis az adatvisszahozáskor minden adat visszahozható, ami valaha a lemezre volt írva, és az egy vinyón lévő adathalmazt megkaptam 3-4 merevlemezen, hogy záros határidőig válogassam le róla a nekem kellő adatokat.
A visszahozott adatok különböző kódnevek alatt vannak amit muszáj végignézni, kiválogatni a szükségeseket.
Gondolom a hatóságnál is valami hasonló, csak profi programokkal, emberekkel dolgoznak.
Arról nem tudok nyilatkozni, hogyan reagálnak, ha a keresett adatokon kívül is találnak még törvénytelen tartalmakat, de arra nagy az esély, hogy megtalálják, akkor is, ha az már törölve lett, de nyoma van a gépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!