Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Van valamelyikőtöknek kedvenc...

Van valamelyikőtöknek kedvenc utazási irodája?

Figyelt kérdés
okt. 25. 17:26
 1/9 A kérdező kommentje:
És ha van, akkor mi a neve? :)
okt. 25. 17:27
 2/9 anonim ***** válasza:
17%

Tudod, IQ80 fölött az emberek képesek lefoglalni egy vacak repjegyet és szállást az interneten.

Ha összeszeded magad, talán neked is sikerülni fog :)

okt. 25. 17:33
 3/9 anonim ***** válasza:
92%
#2: Tudod egy bizonyos IQ fölött nem pocskondiázzák az emberek a másikat.
okt. 25. 17:34
 4/9 anonim ***** válasza:
4%

Kedves 3-as, ez nem pocskondiázás, hanem a tanulatlanság és a butaság jpgps megvetése.

De te a te kocsmádban este 11 után nyugodtan add elő ezt az életfilozófiát. Fingjál is mellé.

okt. 25. 18:15
 5/9 anonim ***** válasza:
36%
2. szerintem mar 60 felett
okt. 25. 19:14
 6/9 A kérdező kommentje:
Eddig mindig magam módján utaztam, érdekelnek a szervezett utak. Jelentettem minden gáz választ, mert ha valaki meg egész életében csak irodával utazik, annak se kell beszólni.
okt. 25. 20:30
 7/9 anonim ***** válasza:
95%
Nem hinném, hogy ennek köze lenne az IQ-hoz. Mi is utazunk magánalapon is, de van, hogy irodával megyünk, mert kényelmesebb és megszerveznek olyan dologokat, amit magánemberként nem lehet. Az ilyen utakon elég sok orvos, mérnök, és hasonló magas iskolai végzettségű ember van, akik IQ-ja a 2-es válaszadó szerint 80 alatti. Hát nem tudom, de szerintem az intelligencia nem abban mutatkozik meg, hogy valaki hogy szeret utazni.
okt. 25. 20:40
 8/9 anonim ***** válasza:
93%

#4: Miért lenne tanulatlanság és butaság jele az, ha van akinek telik rá, hogy ráfizessen egy picit és ne magának kelljen az idejét rászánnia az út megszervezésére, hanem pár százalék plusszért megcsinálja neki ezt egy iroda? Egy orvos például keres és dolgozik annyit, hogy nem arra akarja elcseszni az idejét hogy repjegyet meg szállást vadásszon, kitalálja, hogy oldja meg a transzfert, a helyi programokat, stb., hanem azt mondja, hogy nekem ez a program tetszik, nem számít, hogy százezerrel több, mintha magam szervezném, de nekem megér ennyit.

Aztán meg ott van az, hogy mi például rendszeresen magunk szervezzük az utat, de a múltkor törölték a járatunkat és rettentő sokat buktunk az elveszett programok és átszervezett szállások és bérautó miatt. Ha irodával mentünk volna, nem kellett volna ezzel foglalkozni, mert az iroda gondja lett volna.

okt. 25. 20:48
 9/9 anonim ***** válasza:
2-es válaszolónak még nincs meg a 80-as IQ:D vagy csak szimplán menstruál:D
okt. 28. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!