Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Till Tamás gyilkosa hova...

Till Tamás gyilkosa hova rejtette el a gyilkos fegyver Ácskapcsot?

Figyelt kérdés
Hogy nem tűnt fel senkinek mit művel? Nem egy két perc a vért és mindent eltűntetni... Az ásás helye is biztosan látszott..

dec. 15. 22:04
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
60%

Egy tanyáról volt szó.

Nem volt valami frekventált hely.

Még arra is bőven volt ideje, hogy a holttestet bebetonozza.

Csak gondolj arra honnan kaparták ki a rendőrök a csontokat.

dec. 15. 22:31
 2/18 anonim ***** válasza:
55%
Az még érdekesebb, hova lett elásva a többi holtest?
dec. 15. 22:44
 3/18 anonim ***** válasza:
80%
Nem biztos, hogy van több. Hazug, aljas gazember ez, nem véletlen, hogy a nevelőotthoni cimborái közül egyedul Ő lett a vállalkozó!
dec. 15. 22:49
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Eleve betonozni készültek a két fazonnal, akik azóta öngyilkosok lettek, de a gyilkosság idején ők nem voltak jelen. A betonozandó rész már ki volt ásva, oda helyezte a kisfiú holttestét, majd vastagon homokkal takarta be. Amikor nekiálltak betonozni, erre a homokra egyből rányomták a betont, nem vettek észre semmit. A nyomokat eltakarítani időbe telt, de volt ideje. Ráadasul egy lepukkant tanyán ahol minden sz*r, por, kavics, fűszál, faforgács egyeb szemét lehet a földön, nem kell olyan alapossággal takarítani, mintha holnap jönne a helyszínelés. Elég lehetett a kupiban épphogy a feltűnő vérnyomokat eltüntetni
dec. 15. 23:20
 5/18 anonim ***** válasza:
75%

Mondjuk mondd valamit a kérdező...

Éjszakáztam, reggel mikor hazaértem, Anyukám meg volt halva az udvaron... természetes halál.

De a mentősök egyből vérfoltnak néztek a betonon egy széttaposott kék szőlőt... rendőrt is hívtak.

Viszont ebben az esetben egy tanyáról volt szó, be is csalta a magánterületre a gyereket.

Egy kisebb építkezést kell elképzelni ahol nem meglepő, ha ott hever a földön pár darab ácskapocs. Ha rozsdás, a vér sem feltűnő rajta.

Egyedül amit ,,rendbe kellett tennie" az a gyerek kerékpárja volt.

Utána olvastam a történetnek.

3 hónnappal később elő került a kerékpár, teljesen letakarítva.

Ez az egy gondja lehetett, hogy el kellett vhol rejtenie... mikor meg alkalmas volt az idő, letakarította majd vhol teljesen más helyen ott hagyta.

dec. 16. 00:47
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Én ahogy elképzelem, a biciklin nem sok mindent kellett takarítania.

Viszont az a hely, ahol megölte a fiút és a talicska amivel áttolta az csurom vér lehetett.

Na, meg a betonozás helyén valószínűleg szag lehetett és vérnyomok is biztosan voltak.

Hogy ez hogy nem tűnt fel a tanyán senkinek, az nekem is furcsa.

dec. 16. 02:16
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól tudom a homok az fedi szagot... de egy hulla nem azonnal kezdi árasztani a szagot... el kell telnie több napnak mire el kezd bomlani... ilyenkor kezd szaga is lenni.

A vér eltüntetése egy építkezésen se nagy feladat. A talicskát kimosta magas nyomásúval vagy simán slaggal, lehet a tett helyen is ezt csinálta.

Akárhogy is csinálta, ezt kitervelte.

Ha hirtelen felindulásból ölt volna, a pánik miatt biztosan bebukott volna. Tudta mikor lesz betonozás... gondolom tudta mikor nincs ott senki. Ez nem úgy tűnik, hogy random kilesett egy arra bicikliző gyereket azt megölte.

Kellett valamilyen előzménynek lennie

dec. 16. 02:38
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Milyen ásás helye?? Olyan gödörbe temette el a holttestet, ami már meg volt ásva, mert lebetonozni készültek. Dobott rá pár lapát földet, aztán ráengedték a betont.
dec. 16. 07:00
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem egyedül csinálta. Gyerekeket raboltak és szexuálisan zaklatták őket. Pl a vállakozó. Azért volt más ruhában mint amiben elindult otthonról. Át is lett öltöztetve kislánynak mondjuk. Aztán menekülni akart vagy ellenkezett és ezért megölték. Az egész tanyát fel kellene ásni! Mert több gyerek holteste is lehet ott.
dec. 16. 13:39
 10/18 anonim ***** válasza:

A homok elfedi a vért. Szóval a talicskat is behomokozta vgy vizzel kicsit kimosta + homok rá vgy bele.

9-es. Több gyerek holtteste? Ezt abból gondolod, h azt mondta az ember, h elmeletileg több holttest van?

dec. 16. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!