Till Tamás gyilkosa hova rejtette el a gyilkos fegyver Ácskapcsot?
Egy tanyáról volt szó.
Nem volt valami frekventált hely.
Még arra is bőven volt ideje, hogy a holttestet bebetonozza.
Csak gondolj arra honnan kaparták ki a rendőrök a csontokat.
Mondjuk mondd valamit a kérdező...
Éjszakáztam, reggel mikor hazaértem, Anyukám meg volt halva az udvaron... természetes halál.
De a mentősök egyből vérfoltnak néztek a betonon egy széttaposott kék szőlőt... rendőrt is hívtak.
Viszont ebben az esetben egy tanyáról volt szó, be is csalta a magánterületre a gyereket.
Egy kisebb építkezést kell elképzelni ahol nem meglepő, ha ott hever a földön pár darab ácskapocs. Ha rozsdás, a vér sem feltűnő rajta.
Egyedül amit ,,rendbe kellett tennie" az a gyerek kerékpárja volt.
Utána olvastam a történetnek.
3 hónnappal később elő került a kerékpár, teljesen letakarítva.
Ez az egy gondja lehetett, hogy el kellett vhol rejtenie... mikor meg alkalmas volt az idő, letakarította majd vhol teljesen más helyen ott hagyta.
Én ahogy elképzelem, a biciklin nem sok mindent kellett takarítania.
Viszont az a hely, ahol megölte a fiút és a talicska amivel áttolta az csurom vér lehetett.
Na, meg a betonozás helyén valószínűleg szag lehetett és vérnyomok is biztosan voltak.
Hogy ez hogy nem tűnt fel a tanyán senkinek, az nekem is furcsa.
Ha jól tudom a homok az fedi szagot... de egy hulla nem azonnal kezdi árasztani a szagot... el kell telnie több napnak mire el kezd bomlani... ilyenkor kezd szaga is lenni.
A vér eltüntetése egy építkezésen se nagy feladat. A talicskát kimosta magas nyomásúval vagy simán slaggal, lehet a tett helyen is ezt csinálta.
Akárhogy is csinálta, ezt kitervelte.
Ha hirtelen felindulásból ölt volna, a pánik miatt biztosan bebukott volna. Tudta mikor lesz betonozás... gondolom tudta mikor nincs ott senki. Ez nem úgy tűnik, hogy random kilesett egy arra bicikliző gyereket azt megölte.
Kellett valamilyen előzménynek lennie
A homok elfedi a vért. Szóval a talicskat is behomokozta vgy vizzel kicsit kimosta + homok rá vgy bele.
9-es. Több gyerek holtteste? Ezt abból gondolod, h azt mondta az ember, h elmeletileg több holttest van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!