Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Miért kellett megölni annak a...

Miért kellett megölni annak a srácnak Till Tamást?

Figyelt kérdés
Mi volt a valódi indíték?

dec. 14. 18:56
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
73%
Mert megeeőszakolta/meg akarta erőszakolni és el kellett hallgattatni . Nem akart emiatt börtönbe menni.
dec. 21. 09:20
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Mindez spekuláció, mivel a gyilkosságon kívül nem vallott be ilyesmit az elítélt. Hogy történt-e ilyen, vagy volt-e ilyen indoka, azt mi nem tudhatjuk. Örüljünk, hogy legalább megkapta méltó büntetését.
dec. 21. 10:14
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy állat, azért.. De egy állatot különbnek tartok, mint F.Jánost. F, mint féreg...
dec. 21. 10:33
 14/27 anonim ***** válasza:
79%
#13 Fehér Jánosra gondolsz? Ne félj kimondani a vezetéknevét bármelyik mocsoknak. És lesz*rom a családját, mivel gondolom nem csak úgy magától lett ilyen.
dec. 21. 10:42
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
#14: Az elkövető családjának mi köze van az ügyhöz? Ártatlan embereket támadnak meg olyan dologért amihez semmi közük, és nem is tudtak az elkövetett dolgokról. Ez nem Észak-Korea, hogy valaki bűnéért a teljes rokonsága megy a munkatáborba.
dec. 21. 10:59
 16/27 anonim ***** válasza:
67%
#15 Nem? Nem kívánom, hogy megtapasztald azt, amit a meggyilkolt gyerek családja átélt. És ne jöjjön nekem senki azzal, hogy hülye volt a gyilkosa gyerekkorában. Abból indult ki, amit otthon tanult, de ezért a családja nem jogilag, hanem társadalmilag lesz elítélve. És ez így van rendjén. Ennyire egyszerű, nem kell Észak-Koreát emlegetni.
dec. 21. 11:08
 17/27 anonim ***** válasza:
74%

#16: " Abból indult ki, amit otthon tanult". Ezt nem tudhatod, ezért nem támadunk be senkit csak úgy bemondásra, meg a nagy társadalmi igazságosztó szerepében önbíráskodva.

Másrészt én nem az elkövető felmenőire értettem a dolgot, hanem az ő saját családjára. Ha van egy elkövető és annak felesége vagy gyerekei akik semmit nem tudtak a bűncselekményekről, milyen alapon veti ki őket a társadalom magából? Nem csináltak semmit, nem tudtak semmiről. Nem viccből vannak a vezetéknevek anonimizálva, hanem hogy az ártatlan hozzátartozókat ne torolja meg senki.

dec. 21. 11:15
 18/27 anonim ***** válasza:
79%
#17 Nem önbíráskodok, ítélni pedig helyettem a bíróság ítél. És tapasztalataim alapján a jól nevelt gyerekekből hasznos tagja lesz a társadalomnak, nem pedig gyilkos. Mindenki csinált hülyeségeket gyerekkorában, de nem ilyet. És egy gyerek abból tanul, amire nevelik. Így a szülői felelősség kétségtelen. És ez nem méltó bármiféle társadalmi együttérzésre, hiszen szó sincs "ártatlan hozzátartozók"-ról. Erre nevelték, ezt tette. A sz*rnak persze sosincs gazdája, de könnyű vele dobálózni, nemde?
dec. 21. 11:32
 19/27 anonim ***** válasza:
74%
Nem tudom hogy írjam még le. Valakinek a hozzátartója nemcsak felmenő ági lehet, hanem lemenő is. Akiknek végképp nincs közük semmihez, de a neten már indul a hajtóvadászat.
dec. 21. 11:45
 20/27 anonim ***** válasza:
83%
19# Nem érdekel a családja, csak annyi, hogy hadd mondhassam ki arról az emberről, hogy egy féreg, mert megölt egy 11 éves gyereket. Ennyi engedtessék meg nekem, ne vegyék el tőlem ezt a jogot.
dec. 21. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!