Miért kellett megölni annak a srácnak Till Tamást?
Egyáltalán nem "kellett" megölnie, szabad akaratából tette. Mi volt a valódi indíték? -nos, ezt sose fogjuk megtudni. Az elkövető által bevallott indítékot fogjuk megismerni, ha az kiszivárog egyáltalán.
Béke poraira.
4. Ha a túlnépesedés lenne az indíték, akkor a gyilkos nem akart volna gyereket a feleségétől.
Ha már megbotránkoztató okot akarsz kitalálni a gyilkosságaidra, akkor legyen következetes.
Udvari bolond akarsz lenni a börtönben?
A híradások szerint nem ismerték egymást... viszont bármi lehet...
Ezek után nem lepődnék meg, ha kiderülne, hogy mégis ismerték egymást.
Lehet a gyerek korábban látott vmit, vmi disznóságot csinálhatott az úriember, azt elakarta halgattatni.
Itt egy vmi ami kizárható, az a véletlen, hirtelen felindulásból elkövetett emberölés. Eléggé megtervezettnek tűnik ez a dolog... meg az, hogy utána zavartalanul kialakította az életét.
Mondok egy példát... kisebb fajsúlyú mint ez, de a gondolat menet hasonló.
Fenyegettük egy lánnyal egymást Szegeden. A Bátyja folyamat keresgélt, volt mikor a tanyámra is kijött. Mindenki mondta, ha elkap, lepuffant vagy leszúr.
Elkövettem egy lány ellen egy kisebb bűncselekményt amiért tudtam, hogy fel fog jelenteni. Az volt a terv, hogy a Szegedi Rendőrségen elkapom a gyereket és jól megverem, ott ugye nem lehet nála fegyver mert akkor Ő került volna bajba. Ez végül a Bíróságon valósult meg, mert egy valamivel nem számoltam, hogy a becsületsértés magánvádas eljárás.
Persze aztán előadtam, hogy az indulat hevében tettem meg mennyire sajnálom.
Remélem érthető a gondolat menet. Így gondolkodik egy olyan ember aki előre megfontoltan bűncselekményt követ el
8: Ezen el lehet gondolkodni, lehet, hogy mégis ismerték egymást, viszont kevés alkalom lehetett arra, hogy találkozzanak, mert a halála napján vasárnap Tamás csupán harmadik alkalommal ment el egyedül otthonról a szülei nélkül, viszont pont a halála előtti szombat volt az egyik alkalom, szombaton is elment teljesen egyedül a vadasparkba!
Lehetséges, hogy már szombaton találkoztak, vagy csupán már ott kifigyelte Tamást, szóval lehet maga a becsalás már szombaton megtörtént, valami mesével meggyőzte Fehér János, hogy Tamás jöjjön el a tanyára vasárnap, akkor valószínű tudhatta Fehér, hogy vasárnap hosszú ideig teljesen egyedül lesz a tanyán szóval előre elkészíthette a terepet, nem biztos, hogy célzottan a gyilkossághoz hanem inkább a szexuális erőszakhoz, váltóruhát is hozott Tamásnak amiben végül kiásták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!