Lányok felvesztek olyan ruhákat amihez állatokat kellett megölni? Olyankor elgodolkodtok rajta vagy hidegen hagy titeket?
Figyelt kérdés
2016. nov. 14. 08:32
1/12 anonim válasza:
Hidegen hagy. Az ételhez, amit megeszek ugyanúgy megölik az állatokat, nem leszek vegetáriánus emiatt.
Olyat pedig nem veszek fel, amit meg sem ennék.
2/12 anonim válasza:
Bőrcipőt, kesztyűt. De ezek marhabőrből készülnek, és úgyis levágják őket a húsukért.
3/12 anonim válasza:
Szintén csak cipőt, amihez az adott állatot úgyis feldolgozták volna húsnak ha nem kell a bőre, így legalább több haszna van.
4/12 anonim válasza:
Elgondolkodom rajta, de tudom, hogy nem miattam ölték meg az állatot. Azért veszek bőrdzsekit műbőrdzseki helyett, és bőr bakancsot műbőrbakancs helyett, mert a bőr minőségi. Nem véletlenül drágább, mint a gagyi műbőr, ami fél év alatt szétmállik.
5/12 anonim válasza:
én nem veszek olyat. húst eszek, de csak szárnyast és halat. nem emlősöket.
6/12 anonim válasza:
Mert a hal és a szárnyas élete miért ér kevesebbet egy emlős életénél? Érdekes felfogás...
7/12 anonim válasza:
a hal és a szárnyas jóval butább állat, mint mondjuk egy marha, vagy disznó. csupán ennyi.
8/12 anonim válasza:
Az intelliegenciatol teszed függővé, hogy ki éljen s ki haljon?
9/12 anonim válasza:
igen, ez alapján döntöm el, hogy milyen állatot eszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!