Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Beidéztek gyanúsítottnak, meg...

Beidéztek gyanúsítottnak, meg fogom tudni, hogy ki jelentett fel?

Figyelt kérdés
Kisebb ügyről van szó, sejtem is miről lehet szó, viszont az idézésben semmi konkrétumot nem írtak. Felhívtam a nyomozót csak annyit mondott hogy folyamatban lévő ügyről senkinek nem adhatnak tájékoztatást. Utána olvastam, a gyanúsítás előtt megmondják hogy mivel gyanúsítanak, de azt is megmondják ki ellen gyanúsítanak? Vagy ki jelentett fel?
ma 09:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ha feljelentettek, nem vagy egy ma született bárány.

Illetve bizonyos eseteknél ha kell, az ügy érdekében a sértett adatai rejtve maradhatnak a gyanúsított számára.

ma 13:59
 12/14 A kérdező kommentje:
Azt olvastam hogy meg lehet tagadni a vallomás tételt. Ha megtagadom később tehetek vallomást?
ma 14:08
 13/14 anonim ***** válasza:
Bármikor tehetsz vallomást, később is.
ma 15:10
 14/14 anonim ***** válasza:
Megtagadhatod, de attól még közölt lesz a gyanúsítás és ha kell, készül rólad fénykép és rögzítik az ujjlenyomatod is, ha a bűncselekmény olyan kategóriás.
ma 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!