Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Beidéztek gyanúsítottként és...

Beidéztek gyanúsítottként és foglalmam sincs miért. Fel lehet hívni a rendőrséget hogy milyen ügyben hívtak be?

Figyelt kérdés
dec. 12. 14:14
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
És ha holnap bemegyek a rendőrségre hogy az iratokat megmutassák akkor megmutatják nekem?
dec. 12. 17:14
 12/29 anonim ***** válasza:
69%

Iratot nem fognak neked mutatni!!!!!!! Pláne nyomozás alatt wtf.

Van egy idézésed, az az iratod, és maximum elmondanak valamit, mi miatt keresnek pl garázdaság, de ennyi.

dec. 12. 17:21
 13/29 A kérdező kommentje:
Engem csak az érdekel hogy milyen ügyben, semmi más
dec. 12. 17:23
 14/29 anonim ***** válasza:
Az előbb iratmutogatásról írtál...
dec. 12. 17:28
 15/29 AzImi ***** válasza:
100%
A kihallgatáson kötelesek elárulni mivel vádolnak. Ne aggódj, ha valami komoly ügy lenne, akkor már érted mentek volna. A helyzet az, hogy manapság már elég sok mindenért fel tudnak jelenteni, könnyen bele lehet futni egy hülye emberbe. Elvileg két hónap a nyomozás ami meghosszabbítható, szóval olyan dologra gondolj elsősorban ami az utóbbi 2 hónapban történt veled.
dec. 12. 18:38
 16/29 A kérdező kommentje:
Hát pont ez az hogy semmi sem történt az elmúlt 2 hónapban. Törvénytisztelő családanya vagyok. Sose volt ilyen ügyem még.
dec. 12. 19:30
 17/29 A kérdező kommentje:
Pontosabban semmilyen ügyem nem volt még, ezért nem értem.
dec. 12. 19:32
 18/29 AzImi ***** válasza:

Ha nem megterhelő anyagilag, akkor érdemes egy ügyvédet fogadni, ő felvilágosit a jogaidról és el is kísér majd a rendőrségre vagy adott esetben a bíróságra ha odáig jut az ügy.

Esetleg nem lehet, hogy a gyerek csinált valamit? (Mert 18 éves koráig jogilag te vagy érte a felelős)

dec. 12. 20:20
 19/29 anonim ***** válasza:

Egy rágalmazásért, becsületsértésért is fel lehet jelenteni valakit. Elég ha valakinek írtál valakiről, ezt mindenki elköveti napi szinten kb.

De az is lehet félreértés, rosszkor voltál rossz helyen.

dec. 12. 20:26
 20/29 árokpart ***** válasza:
18-as Nem csak 14 éves koráig felel büntetőügyekben. Ugyanis 14 éves kor felett valaki már büntetőjogilag fiatalkorú ás ez direkt egy büntetőjogi fogalom.
dec. 12. 23:14
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!