Beidéztek gyanúsítottként és foglalmam sincs miért. Fel lehet hívni a rendőrséget hogy milyen ügyben hívtak be?
Figyelt kérdés
ma 14:14
11/19 A kérdező kommentje:
És ha holnap bemegyek a rendőrségre hogy az iratokat megmutassák akkor megmutatják nekem?
ma 17:14
12/19 anonim válasza:
Iratot nem fognak neked mutatni!!!!!!! Pláne nyomozás alatt wtf.
Van egy idézésed, az az iratod, és maximum elmondanak valamit, mi miatt keresnek pl garázdaság, de ennyi.
13/19 A kérdező kommentje:
Engem csak az érdekel hogy milyen ügyben, semmi más
ma 17:23
15/19 AzImi válasza:
A kihallgatáson kötelesek elárulni mivel vádolnak. Ne aggódj, ha valami komoly ügy lenne, akkor már érted mentek volna. A helyzet az, hogy manapság már elég sok mindenért fel tudnak jelenteni, könnyen bele lehet futni egy hülye emberbe. Elvileg két hónap a nyomozás ami meghosszabbítható, szóval olyan dologra gondolj elsősorban ami az utóbbi 2 hónapban történt veled.
16/19 A kérdező kommentje:
Hát pont ez az hogy semmi sem történt az elmúlt 2 hónapban. Törvénytisztelő családanya vagyok. Sose volt ilyen ügyem még.
ma 19:30
17/19 A kérdező kommentje:
Pontosabban semmilyen ügyem nem volt még, ezért nem értem.
ma 19:32
18/19 AzImi válasza:
Ha nem megterhelő anyagilag, akkor érdemes egy ügyvédet fogadni, ő felvilágosit a jogaidról és el is kísér majd a rendőrségre vagy adott esetben a bíróságra ha odáig jut az ügy.
Esetleg nem lehet, hogy a gyerek csinált valamit? (Mert 18 éves koráig jogilag te vagy érte a felelős)
19/19 anonim válasza:
Egy rágalmazásért, becsületsértésért is fel lehet jelenteni valakit. Elég ha valakinek írtál valakiről, ezt mindenki elköveti napi szinten kb.
De az is lehet félreértés, rosszkor voltál rossz helyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!