Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Másnak se engedtek egy betűt...

Másnak se engedtek egy betűt sem elolvasni a saját vallomásából?

Figyelt kérdés

Tanúvallomás, soha nem voltam rendőrségen. Tudom, hogy az én hibám, hogy hagytam erőszakosnak lenni.

Egy büdös bunkó volt, előadta a bratyizós stílust, meg haverkodjunk, sőt tegeződni akart, vagyis ő tegezett, én nem. Előtte meg az asztalt csapkodta mérgében.

Fél órát váratott. Semmit nem olvasott fel. Minden szarba belekérdezett, hiába mondtam, nem szeretném, nem akarok mást belekeverni, többször bejöttek rendőr haverok azokkal játszottak el színjátékot. Egyszer beszólt nekem, hogy "átvertelek ám, minden szavadat leírtam", közben bejárkáltak a kollegái. Gondoltam a végén majd megnézhetem, azt sem tudom, mi lett 4 oldal, csak az én vallomásom. Nekem panaszkodott, hogy mondták spóroljon a papírral, nem volt jó a nyomtató, akkor elment máshova nyomtatni.

Hozta aláíratni, gondoltam leteszi, átolvasom, akkor nem engedte el a kezéből, meg hogy "az van benne, amit mondtál", írd alá minden lap alján, forgatta, majd a végén kikapta a kezemből és elvitte, simán aláírathatta volna, hogy sorozatgyilkos vagyok.

Saját példányt azt mondta nem ad, de én se erősködtem, mert anyám már az autóban elvette volna, ki volt akadva, mit merészeik a 23 éves lányát nélküle kihallgatni, meg mi az, hogy nem olvashatja el, a rendőrséget hívogatta, végül így is megszerezte egy rendőr ismerősétől (felolvasta neki telefonban, nehogy nyoma legyen.

dec. 9. 20:03
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
becsületsértés
dec. 14. 14:18
 12/19 anonim ***** válasza:
Kinek sikerült a becsületébe gázolni és mi módon?
dec. 14. 14:23
 13/19 anonim ***** válasza:
Jogilag 23 évesen nagykorú vagy, bármit megtehetnek anyád nélkül. Ne haragudj, de a az ilyenektől totál ki vagyok, akik felnőtt gyerekük helyett jönnek bármilyen ügyet intézni, aztán őrjöngenek, hogy jogilag nagykorú a picike gyermekük, így nem tudunk nekik valamiben segíteni, a picike gyermeke - aki ahhoz hogy igyon vagy szexeljen elég nagykorú, meg hogy baromságokat csináljon - de ahhoz nem, hogy valami egyszerű dolgot megcsináljon. Nem vagy olyan sokkal fiatalabb, ha 23 vagy, de hogy 5 év alatt alapvető dolgokat nem voltál képes megtanulni, mióta nagykorú vagy, az nevetséges. Ha ennyire gáz van, kérjél magadra gyámságot.
dec. 14. 17:00
 14/19 A kérdező kommentje:

Te egyébként normális vagy????

"ahhoz hogy igyon vagy szexeljen elég nagykorú, meg hogy baromságokat csináljon - de ahhoz nem, hogy valami egyszerű dolgot megcsináljon"

Ezt mégis honnan veszed??? Meg nem én kértem, hogy intézkedjen, beszéljen helyettem, de megteszi és utána hazudik, neki áll feljebb. Az ilyen nem áll, maximum akkor ha teljesen megszakítanám vele a kapcsolatot, de aki kiadta neki a vallomásomat, lehet a tartózkodási helyemet is kiadná. Nem elküldik a francba, ez akkor is átkutatja a szobámat, ha kilépek, akármennyi idős vagyok.

Ez szerintem nem azt jelenti, hogy valaki életképtelen lenne, hanem szimplán a szülő az elmebeteg, de attól is orgazmust kap, ha lejelentik neki, hogy bementem a gyógyszertárba és rémtörténeteket szövöget.

És nem az a szar, aki rendőr létére lejelenti és felolvassa egy felnőtt ember vallomását, ezzel amúgy ki is lehetne rúgatni, gondolom listázza, ki keresett rá. Itt az ilyen a nagyobb hibás. Az orvoshoz is velem vagy utánam megy, a fogorvos múltkor lecseszte, azóta utálja.

dec. 14. 17:13
 15/19 anonim ***** válasza:
Veletek ellentétben én normális vagyok. Láthatóan nálatok mind a kettőtöknél gond van. Ha zakkant az anyád és te nem lelépni akarsz tőle, hanem itt picsogsz, akkor nálad is gondok vannak.
dec. 14. 17:27
 16/19 A kérdező kommentje:
Látszik mennyire vagy normális...
dec. 14. 17:47
 17/19 anonim ***** válasza:
Tehát szerinted az a normális, hogy ha 23 évesen mindenedet is anyukád intézi?
dec. 14. 18:16
 18/19 A kérdező kommentje:

Semmimet nem intézi anyám... Ide is maga voltam.

Az meg, hogy a hátam mögött, tudomásom és akaratom ellenére nyomozgat utánam, keveri a szart, kutat, az nem azt jelenti, hogy "mindenedet is ő intézi". Értelmi fogyatékos vagy?

dec. 14. 18:28
 19/19 anonim ***** válasza:
Neked valóban minimum mániás hisztériád van.
dec. 14. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!