Ha felemelik a nyugdíjkorhatárt 70 évre, akkor 65 évesen alkalmas lehetek még rendőrnek?
10 - es!
Hát ez is vélemény.
De pont az ilyen vélemények miatt nem jelentkeznek hozzánk....
Figyelj már 11-es! Te hol dolgozol? Burok alatt? Mert én 30 évig rendőr voltam és most is szoros kapcsolatban állok kollégákkal, fiatalokkal, idősebbekkel egyaránt.
Ne az osztályvezetőkről beszélj, meg az fölötte lévő beosztásokról - főleg megyei főkapitányságokon -, ahonnan nem lehet kirobbantani a jól fizető pozíciókban lévőket, hanem a kisrendőrökről, akik az utcán dolgoznak, vagy dolgoznának, ha lennének elegen. Már nincs is, aki betanítsa őket, mert minden normális elmenekül. Két lábbal taposnak az állomány lelkébe, hivatástudatába, nem beszélve a borzasztó fizetésekről. Te hol élsz?
12 - es!
Ember!
Neked meg ki sz@rt a müzlidbe?
Azt hiszed máshol nincsenek problémák?
csak a rendőrség ilyen?
Ugyanezt elmondható akár a seregről vagy a katasztrófavédelemről.
És a ki f@szom beszélt az osztályvezetőkről? Mert én ugyan nem.
13-as! Ki mondta, hogy máshol nem ilyen? Te írtad, hogy az enyémhez hasonló vélemények miatt nem mennek elegen rendőrnek.
Nos, nem az én véleményem miatt, hanem az ottani munka- és bérkörülmények miatt. És a megbecsültség hiánya miatt is..., meg még lehetne sorolni.
És igen, kb. ez van a katonaságnál, katasztrófavédelemnél, tűzoltóságnál, egészségügyben, stb...., szinte minden költségvetési szerv alsóbb szintjein. Mert létszám és bérezés az már nincs, csak a melót nyomják rájuk, a közember meg szidja őket. Ki akar így dolgozni?
Kilopták a pénzt a költségvetésből és ne áltasd magad, lesz ennél még rosszabb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!