Tudok bármit tenni ha alkalmatlan vagyok rendőrnek?
Egy 2023/24-es felvételi egységcsomagot nézz meg. Nézd meg a technikumok oldalán lévőt Pl. krvt.hu
A határvadász nem egyenlő a teljeskörű rendőrrel. Lehúzhatsz X évet, akkor sincsen meg a megfelelő szakmád a rendőrséghez, hogy járőr vagy magasabb beosztásod legyen.
Ezt lapozd át:
47/2022. (XII. 27.) BM rendelet
a szerződéses határvadász jogviszonyával, képzésével és vizsgáztatásának rendjével összefüggő egyes szabályokról
Minek akarsz rendőr lenni?
8 évig rendőr voltam, 2019-ben szereltem le, nem véletlen. Mondj le erről, hogy rendőrség, és egy boldog ember leszel!
Határvadásznál is van alkalmassági (fizikai, egészségügyi, pszichikai) feltétel.
Bár az lényegesebben light-osabb, mint az alap rendészeti technikum.
De bizonyos szolgálati idő + átképzés (ami talán, ha jól tudom 1 év, mert rendelkezel rendészeti alapokkal határvadászként) után lehetsz teljes értékű rendőr.
Inkább a toborzó irodát keresd föl, ők tudnak hiteles info-t adni.
Köszi mindenkinek a válaszokat! 6os kifejtenéd bővebben? Tisztában vagyok azzal hogy nagyon nagyon sok türelem kell hozzá, hogy manapság alig van tekintélye a rendőrnek a régi időkhöz képest. Mi az ami miatt leszereltél? Amit én még nem tapasztaltam és lehet jobb ha most tudom?
Előre is köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!