Miért halt meg a hummeres a börtönben? Mik történtek ott bent vele?
Ahhoz hogy ezt át tudd tekinteni, ahhoz benne kell "forogni".
Az pedig, gondolom, nem áll szándékodban. 🤣
Háááát ...
Ha Császár Elődöt vesszük alapul, akkor ez nem biztos hogy börtönnel végződne. 🤣🤣🤣
Nos.
Ha VISSZAütsz, és ezt a későbbikeben hitelt érdemlően bizonyítani is fogod tudni, akkor bár jogilag garázdaság lenne, de nem leszel büntethető.
A jogos védelem
22. § (1) Nem büntetendő az a cselekmény, amely a saját, illetve más vagy mások személye, javai vagy a közérdek ellen intézett, illetve ezeket közvetlenül fenyegető jogtalan támadás elhárításához szükséges.
Jelen esetben ez a "nem büntetendő" cselekmény a garázdaság lesz.
Probléma hogy amit írtál DK-s azt én is tudom, de éppen ezzel a hitelt érdemlően bizonyítással van gondom.
Egyrészt hogy tudom bizonyítani amikor ott állok én aki kaptam egy egyszerű ütést aminek nincsen nyoma válaszul pedig a mobilommal szarrá vertem a fejét.
És oké hogy van kamera de szerintem a bűnöző pontosan tudja hogy hol van kamera hol nincs és ott fog belinkötni ahol nincs.
Igy ellenem lesz bizonyíték de arra hogy ő ütött először nem lesz.
Tehát te mielőtt ütsz mit csináls Mérlegelsz? Figyeled hogy van-e kamera vagy hogy van ez?
Én soha nem tartoztam a mérlegelős fajtába. Abból a szempontból mérlegeltem mindössze, hogy mik lesznek a következmények. Egyébként soha nem voltam balhés, legalábbis ami a fizikai erőszakot illeti. Viszont rengeteget forogtam ilyen körökben, és gyorsan tanulok.
Az a problémám hogy túl sok tiszteletkört futsz, és nm tudom kihámozni a mondanivalódból a lényeget. Elvi síkon érdeklődsz csak, vagy tenni akarsz valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!