Ha nagyon akarnék bezárathatnám magam ártatlanul börtönbe?
“ . A "rendőrség" nem szokott foglalkozni a bűncselekményekkel,”
“ Mint ismert Magyarországon már évek óta komoly problémát jelentenek a túlzsúfolt börtönök, van olyan intézmény, ahol 100 férőhelyen 160 ember él. ”
4#
1. Egy szóval sem mondtam, hogy minden bűnözőt elkapnak. Konkrétan ez lehetetlen.
2. Igen..feladják magukat, hát persze.. én szeretek érdemi vitákat folytatni emberekkel, akik más nézőponton vannak, de azért ne már… rengeteg bicikli tolvaj, bolti tolvaj, nyaklánc kitépő, rablót, kifosztót elkapnak. Rengeteget. És ugyan így rengeteget nem. De azt hinni, hogy ezek az emberek feladják magukat…te jó ég..
2, kérlek ekkora ostobaságokat ne írkálj ide.
Kérdező nem, ahogyan ha nem vagy beteg, akkor kórházban sem tartanak. Büdös a munka és jobb lenne az ingyen ellátás?
"a hajléktalanok zöme bezáratná magát,"
Én mindig azon gondolkoztam, hogy ezek a hajléktalanok miért nem törnek be valahová és várják meg a rendőrséget? :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!