Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ha nagyon akarnék bezárathatná...

Ha nagyon akarnék bezárathatnám magam ártatlanul börtönbe?

Figyelt kérdés
Bemennék a bíróságra és mondanám hogy ítéljenek el 20 évre (vagy akár csak 1 hónapra) úgy hogy semmi bűnöm.
júl. 2. 18:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%
Nem.
júl. 2. 18:44
 2/11 anonim ***** válasza:
40%
Igen, ha a média felkap egy bűnügyet, és te bemész, hogy feladd magad. A "rendőrség" nem szokott foglalkozni a bűncselekményekkel, de ha nagy figyelmet kap valamelyik, akkor igyekeznek gyorsan találni egy bűnbakot.
júl. 2. 20:28
 3/11 anonim ***** válasza:
86%

“ . A "rendőrség" nem szokott foglalkozni a bűncselekményekkel,”

“ Mint ismert Magyarországon már évek óta komoly problémát jelentenek a túlzsúfolt börtönök, van olyan intézmény, ahol 100 férőhelyen 160 ember él. ”

júl. 2. 21:37
 4/11 anonim ***** válasza:
79%
#3 És ezek csak azok a bűnözők, akik feladják magukat, vagy valami nagyon nagy hülyeséget követnek el. Ha minden bűnözőt elkapnának, ennek a többszöröse lenne börtönben.
júl. 3. 07:52
 5/11 anonim ***** válasza:
54%

4#

1. Egy szóval sem mondtam, hogy minden bűnözőt elkapnak. Konkrétan ez lehetetlen.

2. Igen..feladják magukat, hát persze.. én szeretek érdemi vitákat folytatni emberekkel, akik más nézőponton vannak, de azért ne már… rengeteg bicikli tolvaj, bolti tolvaj, nyaklánc kitépő, rablót, kifosztót elkapnak. Rengeteget. És ugyan így rengeteget nem. De azt hinni, hogy ezek az emberek feladják magukat…te jó ég..

júl. 3. 09:53
 6/11 anonim ***** válasza:
65%

2, kérlek ekkora ostobaságokat ne írkálj ide.

Kérdező nem, ahogyan ha nem vagy beteg, akkor kórházban sem tartanak. Büdös a munka és jobb lenne az ingyen ellátás?

júl. 4. 10:30
 7/11 anonim ***** válasza:
48%
#5 "feladják magukat, vagy valami nagyon nagy hülyeséget követnek el."
júl. 4. 11:32
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen nem. Ha lehetne, a hajléktalanok zöme bezáratná magát, legalábbis a téli időszakra.
júl. 7. 11:07
 9/11 anonim ***** válasza:

"a hajléktalanok zöme bezáratná magát,"

Én mindig azon gondolkoztam, hogy ezek a hajléktalanok miért nem törnek be valahová és várják meg a rendőrséget? :D

szept. 13. 16:39
 10/11 anonim ***** válasza:
9: Valaki azt csinálja.
szept. 13. 17:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!