Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Miért halt meg a hummeres a...

Miért halt meg a hummeres a börtönben? Mik történtek ott bent vele?

Figyelt kérdés
nov. 9. 03:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Gyűjtögette a piruláit, majd egyszerre magába tömte. Öngyilok.

[link]

Már ha az osztrák fószerre gondolsz.

nov. 9. 08:53
 2/12 A kérdező kommentje:
Igen de közvetve értem hogy mit tettek ott vele ami miatt erre jutott?
nov. 9. 13:27
 3/12 anonim ***** válasza:
Kérdező, voltál már börtönben ? Majd utána tedd fel ezt a kérdést.
nov. 9. 13:44
 4/12 A kérdező kommentje:
Hát ha voltam akkor utána már nem kéne kérdeznem nem ?
nov. 9. 15:27
 5/12 A kérdező kommentje:
Amúgy meg nem szándékozom börtönbe menni, mert 35 éve bizalmi állásban vagyok ahol nem lehetnék büntetett előéletüként ha csak minimális időre lecsuknak is, utána már nem mehetnék oda vissza a dolgozni és elég nagy ostobaság lenne tőlem ha egy ilyen helyzet az elszúrnék bármi miatt.
nov. 9. 15:29
 6/12 DK-s ***** válasza:

Én már voltam börtönben, nem is kevésszer, és ez a sztori qrvára bűzlik. Ilyesmit csak olyan talál ki, aki még nem volt börtönben.

A mesében sincs olyan, hogy egyhavi adagot magadnál tarthatsz, ahogy a cikkben próbálják magyarázni. Ezen kívűl aki olyan nyugtatót szed ami akár öngyilkosságra is alkalmas, annak a holmiját rendszeresen ellenőrzik. És az ilyen gyógyszerek bevétele és lenyelése az őr előtt történik. Bekapod, vízzel vagy szárazon lenyeled, majd kitátod a szád és kidugod a nyelved. Ez a menetrend.

Én is szedtem antidepresszánst külsős orvos felírására, és tudod mennyit kellett ügyeskednem, hogy néha-néha egy-egy szemet meg tudjak menteni? A sitten kincs, gyakorlatilag a készpénzzel egyenértékű.

tegnap 16:54
 7/12 A kérdező kommentje:
Magyarul megölték?
tegnap 17:14
 8/12 A kérdező kommentje:
Mondjuk azt hallottam hogy a börtönőrök nem igazán szeretik a rendőr gyilkosokat
tegnap 17:15
 9/12 DK-s ***** válasza:

Konkrétumot, semmit nem jelenthetek ki.

De hogy a leadott sztori teljességgel kizárt, az biztos. A börtönbeli biztonsági protokollok sorozatos, nagyon durva megsértését kellene feltételezni, ráadásul egymástól független őröktől. Ha csak egy is betartja az előírásokat, már meg is bukik a sztori. A "hippi"-nél megtalálták volna a gyógyszert.

tegnap 18:05
 10/12 DK-s ***** válasza:
Nem pár szemről beszélünk, amivel a kábszeresek bizniszelnek. Az még esetlegesen elrejthető.
tegnap 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!