Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Budapestnek tényleg vannak...

Budapestnek tényleg vannak olyan környékei ahol veszélyben van éjszaka egy fiatal nő vagy ez túl van hisztizve?

Figyelt kérdés
Sok ember így mondja hogy húha ha odamész akkor csak nappal és éjszaka ne menj mert nagyon rossz a környék és vajon ez tényleg így van vagy túl van kicsit hisztizve de én úgy érzem hogy túl van ez hisztizve ugyanis elég ritkán lehet hallani ilyeneket hogy megöltek vagy megerőszakoltak egy fiatal nőt vagy ez sokkal gyakoribb és erről nem beszélnek a médiában, rendőrségi statisztikában?
okt. 25. 12:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
74%
Nem csak pesten. Szegeden nem rég majdnem agyonvertek egy lányt a belvárosban. Ha felépül szerencsétlen akkor is valószínűleg agysérülése lesz. De ő is biztos csak túlhisztizi.
okt. 25. 13:24
 12/14 anonim ***** válasza:
78%

Budapestiként én a saját gyerekkoromra meg tini koromra úgy emlékszem, hogy akkor voltak balhék, engem is támadtak be többször is. De már jó pár éve egyáltalán nem félek. Ennek az okai szerintem:

1) Sokkal több a kamera. Régen a villamoson simán körbevettek és betámadtak, de ma már kamera előtt hülyék lennének.

2) Emlékszem, amikor kb. 20 éve a 4-es villamoson az egyik cigány mutatta a másiknak, hogy milyen telefont lopott. De ma már neki is van saját okostelefonja, ami pont annyit tud, mint az én okostelefonom.

3) Ha odajönne Lakatos Ronáldó és 4 fivére, hogy adjam oda minden pénzemet, szívesen átadom a kb. 200 forintot, amit a bankkártyám mellett magammal cipelek, de abból nem fognak kábítószert venni.

4) Van asszimiláció! Építkezéseken, fodrászatokban, boltokban, meg csomó nem diplomás munkakörben rengeteg fiatal cigányt látok, akik nincsenek rászorulva arra, hogy pillangós késsel mászkáljanak. Az akkori utcai bűnözést folytató fiatal cigányok meg már gondolom kiöregedtek abból, hogy bandázósat játsszanak a Blaha aluljáróban 40 évesen.

okt. 25. 13:54
 13/14 anonim ***** válasza:
69%
A veszély mérteke van felnagyítva. Még a rosszabb környékeken is max beszólogatnak, konkrét atrocitás elhanyagolható mennyiségben történik, az is általában a balhés alakok egymas kozt.
okt. 26. 01:21
 14/14 anonim ***** válasza:

Komoly atrocitásra a legtöbb környéken kicsi az esély, de nem zárható ki. Én Pesten élek évtizedek óta, de komoly dolog nem talált meg. Kisebb balhék azért voltak.

Biztonság nincs, van néhány neccesebb környék, de Budapest Európában nem a legveszélyesebb város. Az óvatosság nem árt, de rettegni se kell.

okt. 30. 20:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!