Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Budapestnek tényleg vannak...

Budapestnek tényleg vannak olyan környékei ahol veszélyben van éjszaka egy fiatal nő vagy ez túl van hisztizve?

Figyelt kérdés
Sok ember így mondja hogy húha ha odamész akkor csak nappal és éjszaka ne menj mert nagyon rossz a környék és vajon ez tényleg így van vagy túl van kicsit hisztizve de én úgy érzem hogy túl van ez hisztizve ugyanis elég ritkán lehet hallani ilyeneket hogy megöltek vagy megerőszakoltak egy fiatal nőt vagy ez sokkal gyakoribb és erről nem beszélnek a médiában, rendőrségi statisztikában?
okt. 25. 12:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
97%
Persze hogy van. De ez nem azt jelenti hogy 10bol 10szer er is atrocitas. Hanem hogy sokkal sokkal nagyobb esellyel talal be egy beherbalozott sved cserediak, vagy egy csoves alkesz.
okt. 25. 12:40
 2/14 anonim ***** válasza:
87%
Abban nem vagyok biztos benne, hogy van olyan környék Pesten, ahol nincs veszélyben. Sokkal több a bűncselekmény, mint amennyi a statisztikákban szerepel, mert vagy arra se veszik a fáradságot a "rendőrök", hogy lepapírozzák, vagy nem jelentik be az emberek, mert tudják, hogy semmi értelme.
okt. 25. 12:41
 3/14 anonim ***** válasza:
71%
1-es villamos, 4/6 villamos, 28-as villamos, csepeli HÉV, ezek csak a tömegközlekedési eszközök, ahol nem ajánlatos egyedül menni. A no-go környékeket még nem is említettem.
okt. 25. 12:42
 4/14 anonim ***** válasza:
95%
Sajnos egyáltalán nincs túlhisztizve ahogy te fogalmazol. Férfiként mondom. Rengeteg attrocitásnak van kitéve egy fiatal lány Pesten, főleg éjszaka.
okt. 25. 12:47
 5/14 anonim ***** válasza:
79%
A fehér férfiak is ki vannak téve atrocitásoknak
okt. 25. 12:48
 6/14 anonim ***** válasza:
62%
Éjszaka? Egész pesten, de van ahol nappal is.
okt. 25. 12:53
 7/14 anonim ***** válasza:
91%
80-as években dolgoztam Ferencvárosba. Már akkor is voltak, például körül szarosnak nevezett kocsma környéke. Férfiként igazán mentünk ki egyedül, a villamos megállóba.
okt. 25. 12:54
 8/14 anonim ***** válasza:
91%

En mar Pecsen se tudok a belvarosban este fele vegigmenni a frekventalt helyeken hogy ne talalna be egy ket csoves koldus vagy lehuzni akaro cigano. Persze legtobbszor nem eroszakosak, de a fene tudja mit valt ki beloluk pl ha nemet mondok a cigi adasra vagy arra ha aprot ker "buszra"

El sem tudom kepzelni Bpen mi lehet, foleg a rosszabb kornyekeken.

okt. 25. 12:56
 9/14 anonim ***** válasza:
34%
megsúgom, de ne mondjátok tovább senkinek sem, hogy budapest legrosszabb részén a nyolcadik kerületben is laknak nők
okt. 25. 13:02
 10/14 anonim ***** válasza:
27%
Túl van hisztizve. Igen erősen.
okt. 25. 13:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!