Valószínűleg hogyan halt meg Till Tamás?
20.: Szerintem most sokk hatása alatt áll.
Weiszdorn Róbertet pl. nem hagyta el a családja, ő is sokáig élte az átlagemberek életét, senki se gondolta volna róla.
Én nem ítélkeznék, mert ez a családtagoknak is borzalmasan nehéz helyzet. Én személy szerint amúgy nem tudnék együtt maradni egy ilyen emberrel, de sanszos lenne, hogy bele is betegednék, zárt osztály is lehetne belőle.
Weiszdornékkal végül ez lett:
A Rendőrség általában nemi élet szabadsága ellen elkövetett bűncselekmények esetén nem hozza nyilvánosságra az indítékot és az egyéb körülményeket. Ezzel is védve az elhunyt kegyeleti jogait, illetve a hozzátartozókat.
Valószínűleg itt is erről lehet szó, hiszen a rendőrség ebben az esetben is a szülők védelmére hivatkozott.
Egyebkent az a durva, hogy neki megerte hogy ezt elmondja vadalku miatt csakis a haverja miatt?
Marmint 24 evig titkolta. Siman le tudta volna elni az eletet hogy sose kapjak el. Szimplan csak nem ertem hogy miert merte megkockaztatni ezt. (Nyilvan nem ot vedem csak akkor is)
Haverja ugyanolyan bortontoltelek lehet mint o, ha vadalkuval kellett kihozni.
Egyebkent ennek csak orulni tudunk mert szegeny szulok vegre le tudjak zarni a lehetetlent. Vagyis megcsak most mennek a targyalasok majd. Remelem milliokat lehuznak rola, eletfogytot kap es a bortonben majd jol elintezik
Két halott emberre akarta kenni az egészet. Úgy adta elő, hogy ő csak segített elásni egy gyerek holttestét. Szerintem azt gondolta, hogy ők már úgysem tudják megvédeni magukat, le lesz zárva és megússza. Gondolom utána még csak behívták, aztán megreccsent és elmondta az igazat. Azért belegondolni, hogy 24 éven keresztül így magában tudja tartani durva.
Ha elítélik a nehéz fiúk majd kezelésbe veszik.
Jo de akkor is elmondani hol a holttest az olyan hordereju amibol nem lehet csak ugy kijonni. Tul nagy a riziko, ezert nem ertem.
Kepzeljetek mar mennyi onuralom es fegyelem es szineszi tehetseg kell ezt 24 evig titkolni, senkinek el nem meselni es a szemelyiseged reszeve tenni egy ido utan….
28: Semmi nincs kizárva, lehet hogy azokhoz is köze van.
29: Csak rá kell nézni, lejön róla, hogy ez egy lelketlen embernek nem nevezhető valami. Az ilyennek nem nehéz titokban tartani egy ilyet. Kockáztatott, csak nem jött neki össze. Előbb vagy utóbb minden kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!