A három eltűnés között van összefüggés?
Till Tamás, Szatmáry Nikolett,Ackermann Dávid.
Az időre gondolok, 1998, 2000, 2009. Időben nagyon közel.
Nem teljesen értem.
Az első és az utolsó között 11 év telt el. Ez azért messze van, a nagyon közeltől.
Egymástól távoli helyeken történt.
Emelett nem igazán tudom, miért pont ez a három esetet emeled ki. Történt ezen felül még eltűnés a köztes évben.
Szathmáry Nikolett holttestét megtalálták, és szinte biztos, hogy helyi volt az elkövető. Én a tanárbácsit sem zárom ki, mint lehetséges elkövető.
Gyula és Baja több, mint 200 km-re van egymástól.
Till Tamásnál szintén gyanús, hogy helyi lakos követte el (bár itt azért annyira nem biztos, sok különböző elmélet látott napvilágot. Most néztem a Youtube-on Fantomkép 2 videóját róla, elég aok lehetőség van sajnos.)
Ackermann Dávid jóval később tűnt el, Budapesten.
Nem tudom, Random videóját láttad-e az esetről, valamint a 2 dunaújvárosi sráccal készült interjút, de ha nem, mindenképp nézd meg! Nincs kimodva sehol, de aki egy kicsit is tovább gondolja a sztorit, annak elég nyilvánvaló, hogy a barátok (főleg ÁGI) többet tudott, mint amit megosztottak. Vagyis a lány semmit nem osztott meg, kihúzott külföldre és elérhetetlenné vált. Ez több, mint gyanús.
(Nem, nem azt mondom, hogy ők tették el láb alól, de hogy valamit elhallgattak, az fix.)
Friss:
Ma megtalálták Till Tamás holttestét😪
2000ben a kisfiú kerékpárját, akkor nem találtak gázolásra utaló nyomot.
Elég érdekes az is a bácsi is, meg az intézetis fiú is öngyilkos lett.
A vállalkozó tanyájától nem messze lett meg a kerékpáry az is lehet eltusolta kapcsolatai alapján.
Engem szakjogász képzésen tanított az az egykori - ma már nyugdíjas - főnyomozó, aki anno nyomozta a Till Tamás - ügyet.
Érdekes dolgokat mondott...... többek között azt is, hogy a gyerek (Till Tamás) egy eléggé szabadjára engedett gyerek volt és a szülők nem nagyon nevelték.
Aznap épp valamilyen rendezvényre tartott a biciklijével, ahol nemcsak a helyiek jelentek meg.
Innentől kezdve BÁRKI lehetett elkövető, pl. aki nem is odavalósi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!