Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Valószínűleg hogyan halt meg...

Valószínűleg hogyan halt meg Till Tamás?

Figyelt kérdés

szept. 4. 00:53
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
88%
Olvasd el a cikkeket a nyomzók sajtótájékoztatójáról.
szept. 4. 04:10
 2/40 anonim ***** válasza:
46%

Nem tudom, hogy tényleg szeretnék e tudni a szülők. Mármint persze, biztos, de hogy jó lenne-e?

Így még vigasztalhatják magukat azzal, hogy baleset volt, és gyáva módon nem merte vállalni az a féreg a következményeket.

Az Iwiw idején Nikike anyukájának volt nyilvános profilja. Onnan tudom, hogy egyszer a buszon hazafelé pont vele volt egy interjú. Utána rákerestem, éppen egy könyvet keresett.

Kíváncsiságból kihoztam a könyvet a könyvtárból, mert érdekelt, hogy miért lehet annyira érdekes.

Nem hiszem, hogy én, ha így veszítem el a lányomat, az életben a kezembe vettem volna, még akkor is ha csak egy regény...

Hát ja, nem lehet könnyű.

szept. 4. 05:46
 3/40 anonim ***** válasza:
82%
Valószínűleg nem tudni, erőszakos halállal halt meg.
szept. 4. 08:27
 4/40 A kérdező kommentje:

Végül kiderült az igazság:

[link]

dec. 10. 18:08
 5/40 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül az indítékot nem árulja el a rendőrség.
dec. 10. 18:25
 6/40 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem árulják el?
dec. 10. 21:56
 7/40 anonim ***** válasza:
100%
Miért ölte meg? :-(
dec. 11. 07:02
 8/40 anonim ***** válasza:
85%
Kinyomozták, hogy egy menő budapesti vállalkozó a tettes. Miután közölték vele, hogy már elavult a bűncselekmény, bevallotta a bűnét. Azt javaslom a szülőknek, hogy pereljék be kárenyhítésért, az az igény soha nem avul el.
dec. 11. 08:16
 9/40 anonim ***** válasza:
84%

“ A sajtótájékoztatón arra is fény derült, hogy a bajai vállalkozónak és a korábban szemtanúként említett K. Róbertnek nem volt köze a gyilkossághoz. ”

De a sok okos hogy tudta írni, hogy a vállalkozó a gyilkos és a rendőrök miért nem vitték be huszonéve…

dec. 11. 08:20
 10/40 anonim ***** válasza:
94%
Ahhoz képest hogy le volt maradva szellemileg volt esze a gyilkossághoz majd sikeres vállalkozó lett . Azért fura hogy a tróger jellemtelen férgek rossz gyerekkor trauma bármi kifogással megúsznak bűntetteket .
dec. 11. 11:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!