A Tolvajkergetőket miért nem fogadták el, mint rendőrségi szerv?
Figyelt kérdés
Szerintem egy nagyon jó kezdeményezés volt. Hallottam, olyat hogy csőbe húzták az embereket az volt a gond velük. Mármint hogy húzták csőbe? Szerintem egy bringára sem volt ráírva hogy "itt vagyok lopjatok el".aug. 20. 21:17
31/32 árokpart válasza:
2-es Verni természetesen nem lehet, de számonkérni számon lehet és vissza is lehet venni ha van lehetőség amit ellopott.
32/32 árokpart válasza:
Ha téged ezért feljelentene és be tudod bizonyítani iratokkal, hogy pl. az a te pénztárcád és a hatóság is úgy látja és azt állapítja meg, hogy az valóban a te tulajdonodat képezi és egyértelművé válik, hogy ő rabolt ki téged akkor nem tudja behazudni, hogy te raboltad ki, tehát te nem követted el abban az esetben a rablást, legfeljebb garázdaság lehet. Önbíráskodás akkor állna fent, ha te a feltételezett tettes lakására mennél és ott estelg fenyegetnéd stb. Legalábbis egy jogi súrumon ezt olvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!