Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A Tolvajkergetőket miért nem...

A Tolvajkergetőket miért nem fogadták el, mint rendőrségi szerv?

Figyelt kérdés
Szerintem egy nagyon jó kezdeményezés volt. Hallottam, olyat hogy csőbe húzták az embereket az volt a gond velük. Mármint hogy húzták csőbe? Szerintem egy bringára sem volt ráírva hogy "itt vagyok lopjatok el".

aug. 20. 21:17
1 2 3 4
 1/32 felkelhetetle ***** válasza:
75%
Valószínűleg ciki volt a hatalomnak, hogy néhány civil összefogva sokkal hatékonyabb munkát tudott végezni a biciklitolvajok ellen, mint a rendőrség milliárdos költségvetésből.
aug. 20. 21:24
 2/32 anonim ***** válasza:
47%
"Önbíráskodás". Téged kirabolnak, nem mehetsz oda, hogy összeverd meg számonkérd. Nem véletlenül vannak törvények.
aug. 20. 21:27
 3/32 anonim ***** válasza:
80%
Mert nem voltak rendőrségi szerv.
aug. 20. 21:31
 4/32 anonim ***** válasza:
77%
Szó se volt róla, hogy rendőrségi szerv legyenek. Ez nem tudom honnan jött neked.
aug. 20. 21:34
 5/32 A kérdező kommentje:
Felkellett volna venni őket annak.
aug. 20. 22:11
 6/32 anonim ***** válasza:
86%
#5 Ha elvégeznek egy rendészeti iskolát, esetleg egyetemen még tovább is tanulnak akkor simán mehettek volna a rendőrséghez, de helyette most Kanadába bújkál a törvény elől, nagyszerű ember.
aug. 20. 22:38
 7/32 A kérdező kommentje:
Mehettek volna a rendőrnek, de minek? Traffizni a leharcolt opelekből az út szélén....???
aug. 20. 22:53
 8/32 anonim ***** válasza:
100%
#7 Nyilván szükség van a traffizásra is, és az igazoltatásra is, hiszen a szabályokat be kell tartani. Ha az emberek tudnák, hogy sose traffiznának akkor drasztikusan megugarna a gyorshatjók száma. Senki se tartaná be a sebességet, mert minek? És, ha megugrik a szabálytalanságok száma akkor a balesetek száma is. Ha mindenki betartana mindent nem is traffiznának, csak hát a magyar ember nem ilyen. :)
aug. 20. 22:57
 9/32 A kérdező kommentje:

Ha meg traffizás helyett inkább a keményebb környékeken járőröznének, akkor csökkene a bizonyos meg nem nevezett népcsoport által elkövetett erőszakos bűncselekmények száma.

Traffizásra van eszköz tudtommal.

aug. 20. 23:00
 10/32 anonim ***** válasza:
Nyilván nem lehet minden bűncselekményt megállítani. Egyik országba se tudják. Ne várjunk már lehetetlent kedves kérdező. De ezek szerint Te amelett vagy, hogy az utakon mégtöbben haljanak meg.
aug. 20. 23:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!