Miért raziáznak a rendőrök, az egyik városban? Ma tele volt a város rendőrökkel, nagy ellenőrzésekkel.
Kérdező, te magad írtad, hogy hangos a motorod? Igen írtam, de műszakivizsgán átmentek. Akkor mi a baj? Egyébként a személygépkocsiknak sokkal nagyobb a hangjuk.
Más: Amikor én éjszakás vagyok, ki foglalkozik velem hogy nem tudok nappal aludni, mert dudálnak a gépkocsik, szirénáznak mentők. ( bár nekik ezt szabad, és nem ezzel van a bajom). De amikor indokolatlanul nappal dudálnak a gépkocsik az azért bosszantó.Vagy amikor nappal a parkolóban megszólal a gk riasztó, és e miatt nem lehet aludni, az rendben van?
Senkinek nem kell elköltözni, én ilyent soha nem mondtam, de az is igaz, becsukott ablakok esetében semmi hangot nem lehet hallani.
Különben a személygépkocsit vezetők összeköttetésben vannak az OMV kútkezelőivel akiktől minden információkat időben megkapnak a kutasoktól. Hát ez ilyen.Igazából nem is a motorosok okozzák a kellemetlenségeket, hanem azok az autósok akik direkt bosszantás céljából idegesítik az OMV kút környékén lakókat.Hogy ezt miért teszik nem tudni, de ez vonatkozik az OMV kút kezelőire is. Minket motorosokat a rendőrök békén hagynak, ritkán ha ellenőriztek mindent rendben találtak.Tehát az kérem mindenkitől hogy ne a motorosokra haragudjanak, nem azok okozzák azt amit e portálon egyesek feltételeznek.
Szolnokon már a jogsidat is elszedték volna. Ha meg arcoskodsz, akkor a vendégszerető dózsa is befigyel…
Gondolom az átalakítás nincs benne a forgalmiban 🙃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!