Miért raziáznak a rendőrök, az egyik városban? Ma tele volt a város rendőrökkel, nagy ellenőrzésekkel.
Hát éppen lehettetek ti is a célközönsége az ellenőrzésnek, de nem valószínű.
Akkor le is zárták volna a környező kivezető utakat a városból.
Inkább más akcióra gyülekeztek….
Attól, hogy eddig még nem állítottak meg a zsaruk, nem azt jelenti, hogy nem is figyelnek rátok.
Mindössze annyi, hogy még nem kapták parancsba, hogy számoljanak fel titeket....
Nem a motorozás, hanem a motorral történő állatkodás, az ami tilos.
Ne rendezz gyorsulási versenyt az utcán!
Az utca nem erre való és nem mindenki dob egy hátast a mocid gyorsaságától vagy a hangjától!
Tudod, vannak, akiket ez hidegen hagy... na ők az átlagemberek, akiket ez a téma nem érdekel, de mégis hallgatniuk kell téged és a társaid eszetlen motoros zúgatásait.
Menjetek ki valami elhagyott repülőtérre (Kunmadaras, Kiskunlacháza) és ott éljetek a szenvedélyeteknek.
"Különben ne hogy már Nyírábrányból Kiskunlacházára menjünk már motorozni."
De, b@zdmeg, oda fogtok menni!
Vagy, aki nem tud az este nyugodtan meglenni tőletek, - és egyébiránt széles ívben lesz@rja a Ti motoros életérzéseteket - talán az költözzön el? Miattatok?
Mert állandóan titeket kell hallgatnia?
Hát egy f@szt, kisfiam!
Húzzatok ki a pusztába, vagy valamilyen bányába, vagy ......mit érdekel engem hova esz a fene titeket, csak HAGYJÁTOK A DOLGOZÓ EMBERT PIHENNI!!!
Nekem másnap munkába kell mennem (így pihennem kellene..) míg köztetek sok olyan kis suttyó van, aki azt sem tudja ki a munka.... így fogalmatok sincs arról, hogy milyen érzés hajnal fél ötkor kelni rendszeresen, hogy dolgozni menjek....
Nem, Ti nagy ívben sz@rtok arra, hogy más embereknek szükségük van a csendre és a nyugalomra, amit Nem kapnak meg tőletek... mert motoroztok.
Ja, bocs, Ti nem motoroztok, azt szerintem ugyanis nem is tudtok.
Ti VAGÁNYKODTOK MEG HANGOSKODTOK, méghozzá teljesen ESZETLENÜL!!!!!
És ettől van tele a tököm (meg minden más embernek is) veletek!
Mi az, hogy miért?!
Nagytakarítást végeznek.Hála Istennek! Minél többször!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!