Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Miért raziáznak a rendőrök,...

Miért raziáznak a rendőrök, az egyik városban? Ma tele volt a város rendőrökkel, nagy ellenőrzésekkel.

Figyelt kérdés
Tegnap az egyik városban motoroztam, még egy motoros barátommal és két személygépkocsit vezető barátaimmal. Élveztük a gyorsulásunkat, nem tagadjuk át vannak alakítva a járműveink és oltári nagy hangot adnak ki, mi ezt is élvezzük. Egy OMV benzinkútnál van a gyülekezőnk, rádiós kapcsolatban vagyunk egymással, és az OMV kút kezelőjével akitől megtudhatjuk mikor mehetünk a kúthoz és mikor nem. Bár a rendőrökkel mi nem találkoztunk, de lehet hogy, minket köröztek.Amikor elmentek, le csendesedett minden, akkor az OMV kútnál találkoztunk, és mentünk az útjainkra. A hétvégén ha az időjárás engedi nagy derbit rendezünk itt, addig minden este bemelegítést tartunk.
aug. 8. 14:47
1 2
 1/12 Fsms ***** válasza:
100%
Remélem rátok vártak. Egyébként szervdonorokra is szükség van.
aug. 8. 15:05
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát éppen lehettetek ti is a célközönsége az ellenőrzésnek, de nem valószínű.

Akkor le is zárták volna a környező kivezető utakat a városból.

Inkább más akcióra gyülekeztek….

aug. 9. 07:39
 3/12 A kérdező kommentje:
Haverjaim minden este, 21 órától rendszeresen motoroznak a városban, eddig még, meg sem állították a rendőrök.Az 1/2 válasza érthetetlen másoknak is.Ja nem csak én motorozok a városba, hanem rajtam kívül még nagyon sokan, soha probléma ebből nem volt. Különben én a városhoz közeli településen lakom, de a haverjaim is.
aug. 9. 16:11
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy eddig még nem állítottak meg a zsaruk, nem azt jelenti, hogy nem is figyelnek rátok.

Mindössze annyi, hogy még nem kapták parancsba, hogy számoljanak fel titeket....

aug. 9. 18:06
 5/12 A kérdező kommentje:
Na, de miért is? Nem szabad motorozni? Ilyen szabály szerintem nincs. Vagy a rendőrség is olyan mint az Orbán kormánya, hogy félelembe tartja állampolgárait? Vajon miért?Én ma is motoroztam, és semmi ellenőrzésbe nem futottam bele. A hétvégén a megszokott helyünkön fogunk motorozni és lesznek autósok is. Ez sem tilos!
aug. 9. 20:04
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem a motorozás, hanem a motorral történő állatkodás, az ami tilos.

Ne rendezz gyorsulási versenyt az utcán!

Az utca nem erre való és nem mindenki dob egy hátast a mocid gyorsaságától vagy a hangjától!

Tudod, vannak, akiket ez hidegen hagy... na ők az átlagemberek, akiket ez a téma nem érdekel, de mégis hallgatniuk kell téged és a társaid eszetlen motoros zúgatásait.

Menjetek ki valami elhagyott repülőtérre (Kunmadaras, Kiskunlacháza) és ott éljetek a szenvedélyeteknek.

aug. 9. 21:09
 7/12 A kérdező kommentje:
MI ilyeneket nem csinálunk, csak motorozunk. Különben ne hogy már Nyírábrányból Kiskunlacházára menjünk már motorozni. Tegnap is ellenőrzést tartott a rendőrség, de meg sem állítottak minket. Te meg a neten keresztül miért a rosszat látod bennünk?Este nem tilos a motorozás!
aug. 10. 09:33
 8/12 Micimacko67 ***** válasza:
100%
Kérdező, te magad írtad, hogy hangos a motorod? Szerinted ez este nem zavarja azokat már pihennének?
aug. 10. 17:53
 9/12 anonim ***** válasza:

"Különben ne hogy már Nyírábrányból Kiskunlacházára menjünk már motorozni."

De, b@zdmeg, oda fogtok menni!

Vagy, aki nem tud az este nyugodtan meglenni tőletek, - és egyébiránt széles ívben lesz@rja a Ti motoros életérzéseteket - talán az költözzön el? Miattatok?

Mert állandóan titeket kell hallgatnia?

Hát egy f@szt, kisfiam!

Húzzatok ki a pusztába, vagy valamilyen bányába, vagy ......mit érdekel engem hova esz a fene titeket, csak HAGYJÁTOK A DOLGOZÓ EMBERT PIHENNI!!!

Nekem másnap munkába kell mennem (így pihennem kellene..) míg köztetek sok olyan kis suttyó van, aki azt sem tudja ki a munka.... így fogalmatok sincs arról, hogy milyen érzés hajnal fél ötkor kelni rendszeresen, hogy dolgozni menjek....

Nem, Ti nagy ívben sz@rtok arra, hogy más embereknek szükségük van a csendre és a nyugalomra, amit Nem kapnak meg tőletek... mert motoroztok.

Ja, bocs, Ti nem motoroztok, azt szerintem ugyanis nem is tudtok.

Ti VAGÁNYKODTOK MEG HANGOSKODTOK, méghozzá teljesen ESZETLENÜL!!!!!

És ettől van tele a tököm (meg minden más embernek is) veletek!

aug. 10. 19:24
 10/12 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy miért?!

Nagytakarítást végeznek.Hála Istennek! Minél többször!

aug. 10. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!