21/25 fmmarci válasza:
srácok, az a blog nagyon súlyos :D
Szegény nőt sajnálom, miféle törés okozta ezt nála?
22/25 Koplárovics Béci válasza:
"Béci makacs egy jellem, feleslegesen vitázol vele."
Észérvekkel meggyúzhető vagyok. Bocs, ha konteódnak sem az észhez, sem az érvekhez nem volt köze.
23/25 anonim válasza:
Bécike, én hozzád sem szóltam, már támadsz. Ennyire ne legyél befeszülve. Beszéltünk már csomószor régebben. Téged aztán semmi sem érdekelt sosem, csak a saját téveszméid. Ezért írtam a Kérdezőnek, hogy felesleges veled vitáznia. Ez ennyi, nem kell konteózni, nyílt a neved, bárki rálát, hogy mennyit kellett éveken át magyarázni neked egy pofonegyszerű dolgot is.
24/25 Koplárovics Béci válasza:
#23:
"én hozzád sem szóltam, már támadsz. "
majd két mondattal később: "Beszéltünk már csomószor régebben."
Döntsd már el.
"Téged aztán semmi sem érdekelt sosem, csak a saját téveszméid. "
Lásd: "a konteódnak sem az észhez, sem az érvhez nem volt köze".
" nyílt a neved, bárki rálát, hogy mennyit kellett éveken át magyarázni neked egy pofonegyszerű dolgot is."
Sajnálom, ha még egy pofon egyszerű dolog mögött is mögöttes tartalmat látsz. A paranoia ma már kezelhető.
25/25 anonim válasza:
Fuhhh.. Na pont ezért írtam Kérdező. 😅 Még azt sem érti meg Béci, hogy ennél a kérdésnél én eredetileg nem hozzá fűztem a mondandómat. Nem kell vele foglalkozni, elvan a saját kis világában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!