12/25 anonim válasza:
11: ja, ezen a kedden nem jött el a világvége, akkor majd a következő héten. Ne haragudj, de aki ezt beveszi...
13/25 Koplárovics Béci válasza:
#11: Nyilván nem éltél még akkor, de pár ilyenen már túl vagyunk. Hát látom 2030-ra már nem sikerül, akkor legyen 2050! A megvezetett barmoknak fel sem tűnik, hogy a képükbe hazudnak, sőt, a következő dátumot méghangosabban próbálják hirdetni.
Jó az a Motorola telefon?
14/25 Justinianus válasza:
Nálunk is volt a cégnél, ahogy sok másnál. Te is részt vedhettél volna benne, szellemileg most sokkal kiegyensúlyozottabb lennél. :)
15/25 A kérdező kommentje:
16.
Nem aggódok csak te!
Látszik rajtad! Idegbetegként trollkodsz mert nem bírod elviselni amit irtam az várható!
júl. 21. 20:59
16/25 Koplárovics Béci válasza:
Már bocs, de nem én kiabálok és rakok mindenhová felkiáltójelet, nem én akarok parancsolgatni, utasítgatni. Tudtad, hogy ez az egyik jele annak, ha valaki azért kiabál, mert idegbeteg? Nem? Gondoltam, hogy nem tudod. Mint írtam (látom ezt sem sikerült felfogni) nekünk nincs mitől félnünk, mert nem hiszünk az írásodban. Viszont látjuk, hogy te rettegsz attól, hogy az abban foglaltak be fognak következni, hiszen nem lennél annyira ellene, ha nem félnél. Hanem csak kinevetnéd azt, aki megosztotta veled. Mi is ezt tesszük.
17/25 anonim válasza:
Béci makacs egy jellem, feleslegesen vitázol vele.
Egyébként tévedésben vagy, ha azt hiszed, a 2030-IG tartó eseménysorozat le van zárva, vagy el van tolva 2050-ig.
18/25 anonim válasza:
Jézusom mennyi sárgalapos verődött itt össze
19/25 anonim válasza:
21: különös tekintettel a kérdező. Biztos, hogy flepnis. Ha nem, nagyon sürgősen kéne neki egy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!